Bijdrage migratie aan bevolkingsgroei in Nederland laagste van heel de EU

Laatste 10 jaar bestaat er kennelijk weinig belangstelling om naar Nederland te migreren:

Gemiddeld kwam 81 procent van de bevolkingsgroei in de unie voor rekening van migratie. In Nederland was dat 22 procent. In België was dat 74 procent en in het Verenigd Koninkrijk 57 procent. (europa-nu)

5 gedachten over “Bijdrage migratie aan bevolkingsgroei in Nederland laagste van heel de EU”

 1. Waar blijft die tsunami van vreemde volkeren? Waar is die tsunami van islamisering?

 2. Dankzij de strenge vreemdelingenwetgeving van Cohen.
  Maar ja, die is uit het openbare vertoog weggeschreven.
  Het is ook beslist niet iets om trots op te zijn, maar merkwaardigerwijs wordt Cohen afgeschilderd als bevorderaar van massaimmigratie zonder dat hij iets terugzegt. Een verhaaltje waar de meute dan vanzelf in gaat geloven.

 3. Weer het zoveelste bewijs dat vooral links er op uit is om Wilders en de door hem gedoogsteunde regering het gras onder de voeten weg te maaien.
  Terwijl iedereen die in Wilders geloofd ervan overtuigd is en ook zelfs zonder bewijs moeiteloos kan aantonen dat we wel degelijk inmiddels overheerst en onderdrukt worden door allochtonen.
  Niemand durft zich meer op straat te vertonen.
  Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik bewakingscamera’s om m’n huis heb geplaatst die onmiddellijk signaleren wanneer de politie in m’n straat verschijnt. Pas dan voel ik me veilig om onze hond uit te laten.

 4. Arnold J. van der Kluft Schreef:

  Dankzij de strenge vreemdelingenwetgeving van Cohen.
  Maar ja, die is uit het openbare vertoog weggeschreven.
  Het is ook beslist niet iets om trots op te zijn, maar merkwaardigerwijs wordt Cohen afgeschilderd als bevorderaar van massaimmigratie zonder dat hij iets terugzegt. Een verhaaltje waar de meute dan vanzelf in gaat geloven.

  Bah! Jij weet heel goed net als iedereen in de wereld dat Cohen er alles aan heeft gedaan na de moord op Van Gogh om te voorkomen dat er rellen zouden uitbreken, terwijl juist toen daar de grootste behoefte aan was.
  Het zoveelste bewijs dat de linkse en joodse Cohen helemaal niet hoort in de Nederlandse cultuur en samenleving omdat hij eens te meer aantoont dat vooral links geen respect toont voor de eenvoudige hardwerkende Nederland voor wie het nu eenmaal al eeuwenlang dolle pret is om mensen die hem/haar niet aanstaan gewoon vals te kunnen beschuldigen, vernederen en schofferen zoals de heer Wilders haarfijn heeft aangevoeld.

 5. Arnold J. van der Kluft Schreef:

  Het is ook beslist niet iets om trots op te zijn, maar merkwaardigerwijs wordt Cohen afgeschilderd als bevorderaar van massaimmigratie zonder dat hij iets terugzegt.

  Dat is inderdaad een beetje een dilemma voor Cohen. Als hij zegt: “ja, ik ben daar verantwoordelijk voor”, dan brult Bruin meteen dat Cohen blijkbaar ook tegen de massa-immigratie is, of een draaikont, of allebei. En als hij iets anders zegt, dan is hij “soft on immigration”, en dat kan hij ook niet aan H&I verkopen. Helaas! het is geen beste tijd voor genuanceerde politiek. Maar dat komt wel weer.

Reacties zijn gesloten.