Komt er een PVV’er niet naar een debat? Zet er een andere clown voor in de plaats

it-clown4-150x150Het is weer eens zover hoor. Een PVV’er die weigert naar een debat te komen. Afgelopen dinsdag lijsttrekker PVV-Almere, Raymond de Roon, dit keer de Grote Leider in hoogsteigen persoon.

Welnu, bij het volgende debat waar een PVV’er niet komt opdagen stel ik voor dat er een clown wordt ingezet (buikspreekpop mag ook) die desgevraagd Wilders/PVV quotes weet op te diepen en zich op deze wijze kan mengen in het debat. Resultaat: iedereen een leuke avond en de PVV doet voortaan ook mee aan de debatten.

7 gedachten over “Komt er een PVV’er niet naar een debat? Zet er een andere clown voor in de plaats”

  1. De man is gewoon een lafaard die in feite niets te zeggen heeft over actuele thema’s armoede, kredietcrisis etc. Hij houdt het liever biuj ons-liners. Wat een afknapper, zeg.

  2. Ik verheug me al op de live tv-debatten, want die kan hij niet ontlopen. Daar zal hij ontiegelijk op zijn mondje vallen. Aan de andere kant hij zeikt nu de publieke omroep af, maar wil wel tijdens die debatten zijn demagogie verspreiden.

  3. Tuurlijk kan hij die debatten wel ontlopen; hij verzint wel een smoes. Zijn aanhang vindt toch alles prachtig.

  4. Ach, wat maakt het uit? Zijn achterban vindt alles prachtig, wijs, groots en fantastisch wat ie doet en de rest kent die uitgekauwde one-liners nu wel een keer en heeft hem al lang uitgekotst, dus wat dat aangaat, maakt het allemaal niets uit… 😕

  5. Pingback: Radio 1 lijsttrekkersdebat gaat door; Wilders “kan niet” – Krapuul

Reacties zijn gesloten.