Lucassen heeft een mooi jaar gehad

Volgens Eric Lucassen (PVV) was het een mooi eerste jaar in de Tweede Kamer.
Bekijk hier het interview.

Eigenlijk ben ik wel benieuwd wat er allemaal met die blonde kuifmakaak is besproken achter gesloten deuren. Lucassen had namelijk wel het lot van het kabinet in handen. Als Geert Wilders hem de fractie had uitgegooid had hij de toekomst van het kabinet in handen. Lucassen had namelijk als eenmansfractie door kunnen gaan waardoor het kabinet geen meerderheid meer zou hebben.

Maar goed, is allemaal niet gebeurd, maar wat mij betreft is hij het niveau van brugpieper nog niet ontstegen. Daarom is hij ook lid van “de mooiste fractie in de TK” natuurlijk.
Lees hier meer over Lucassen.

10 gedachten over “Lucassen heeft een mooi jaar gehad”

 1. Toch knap, om het met zo’n cv tot de TK te schoppen.

  De personeelszaken van deze Beweging zijn van iets andere orde als de sollicitatieprocedures zoals ik ze me kan herinneren.
  Maar ja, ik solliciteerde vroeger dan ook niet naar iets in het landbestuur of zo, meer naar functies als assistent-expediteur of zo, dus dat werd natuurlijk iets strenger beoordeeld, da’s logisch.

 2. Jan Schreef:

  assistent-expediteur

  Mocht jij, net als ik, ook meehelpen de krant rond te brengen? 😛

 3. De douane bellen voor de map met zoekgeraakte stukken. Of een prijsje opvragen voor een containertje hard geworden zacht, dat soort dingen 🙂

 4. @#4 ik weet t niet, ik heb nog niet gekeken. Heb net een paar lekkere tortillas op, wou ik nog even laten zakken.

 5. Ja, hoe je als stuk tuig carrière kunt maken: zorgen dat er een tuigpartij opgericht wordt.

 6. @#7 ’t is verre van een hetze, integendeel ik heb er buitengewoon veel respect voor dat iemand het foute leven achter zich heeft kunnen laten en toch de zaken heeft weten op te pakken.
  Dat hij het juiste pad heeft teruggevonden en door keihard werken en ontwikkelen van een scherpe eigen visie een zeer objectief en wijs politicus is geworden.

  Getuige zijn zeer weloverwogen en gefundeerde met geldige argumenten onderbouwde besluit om in te stemmen met afschaffing van het PGB zien we dat we hier te maken hebben met een flamboyante en zeer eigenwijze éénling die zich door niemand de wet laat voorschrijven, door de 120.000 verwoeste levens heen ziet hij het hogere doel…….ahum.

Reacties zijn gesloten.