Bart Jan Spruyt ruikt fascistisch geurtje aan Geert Wilders’ PVV

And boy does it stink.

Dit is een domme en onhandige manier om te zeggen dat je een kwalijk geurtje opsnuift rond die vragen van Wilders en Fritsma. Ik snuif dat geurtje ook op. Sinds Wilders voor de Deense televisie begon over de deportatie van miljoenen, zo niet tientallen miljoenen moslims die wel eens aan de mogelijkheid van een sharia zouden kunnen gaan denken, ben ik bang dat mijn voorspelling uit januari 2007 – dat Wilders laboreert aan een paniekerige vorm van conservatisme die gemakkelijk in fascisme kan overgaan – nu al is uitgekomen. (meer)

Aldus een voormalige bondgenoot van de Grote Goudgele Rakker.

1 gedachte over “Bart Jan Spruyt ruikt fascistisch geurtje aan Geert Wilders’ PVV”

  1. Wilders bedoelt het goed en verdient alle lof en steun. Maar om Europa te redden is het noodzakelijk om ALLE moslims terug over de straat van Gibraltar en de Bosporus te schoppen. Weg met die pest!
    Wat moslims nou al dan niet zouden kunnen denken mag ons geen z*k interesseren, dat ze maar wat gaan nadenken over hun door eeuwenlange incest veroorzaakte achterlijkheid in hun zanderige thuislanden. Bij het aanschouwen van een moslim zouden we alleen maar walg moeten ervaren. Ik heb mijn dochter alleszins zo opgevoed en weet je wat? Ze vertelde mij net nog een zelf bedachte parafrase op Vader Cats: AL DRAAGT DE MOSLIM EEN GOUDEN RING,HET BLIJFT EEN LELIJK DING! That’s my girl!

Reacties zijn gesloten.