Ton Hooijmaaijers, een echte VVD’er

De voormalig wethouder van Amsterdam en gedeputeerde van Noord-Holland Ton Hooijmaijers gaat lekker. Ton neemt het niet zo nauw met andermans geld en mag graag een gokje wagen met overheidsgeld, bij het IJslandse Landsbanki of zo:

De provincie had 78 miljoen euro bij die bank gestald, onder verantwoordelijkheid van gedeputeerde Hooijmaijers. Landsbanki ging in oktober 2008 failliet en de provincie was het geld kwijt.

Verder heeft hij wel/niet afspraken gemaakt met vastgoedmensen over het omstreden project Distriport, is ook zo’n 74 miljoen mee gemoeid. CDA en PVV vinden natúúrlijk dat er geen vervolging plaats moet vinden, gewoon onder tapijtje vegen, doen of de neus bloedt en gewoon doorgaan. Geef die jongen ergens anders een leuke baan waar hij fijn met andermans centjes kan gaan zitten spelen.

Maar dan roep ik toch maar even: zijn jullie nou helemaal van de ratten besnuffeld!!!!!!!!!!

Maar dat vindt Johan Remkes, CvK in N-H, gelukkig ook en hij heeft een onderzoek gelast, heeft zelfs een officiële naam gekregen; operatie ‘Schoon Schip’. Niet dat ik dan weer veel van zo’n onderzoek verwacht, want ja, die Hooijmaaijers is toch wel OSM he? Kunnen we niet laten vallen. 😥

Maar Ton zou Ton niet zijn als hij er niet zo over in zat. Overigens loopt hij hier wel te janken dat hij niet het hele archief tot zijn beschikking heeft en zich niet kan verdedigen.

1 gedachte over “Ton Hooijmaaijers, een echte VVD’er”

  1. ” Ton Hooijmaaijers, een echte VVD’er”

    Zou beter kloppen: ” Tom Hooijmaaiers, capo di tutti capi in Noord Holland”

    Net als Berlusconi, maar in z’n Nederlands variant.

Reacties zijn gesloten.