15 gedachten over ““Discriminatie wordt altijd vervolgd””

 1. Ja als ze dit al gaan veroordelen dan mag driekwart internettend Nederland zijn borst wel natmaken.

 2. maar als ik het goed begrijp keek de politie door zijn raam en wordt hij nu aangeklaagd over de posters die hij op zijn kamer heeft hangen?

 3. @ badeend klopt ik heb een linkje geplaatst over iets vergelijkbaars op # 3. Die man werd vrijgesproken. Hij had een poster geplaatst met de tekst “stop het gezwel dat de islam heet”.

 4. zijn eigen kamer is niet de openbare ruimte.
  daarbij vraag ik me af of de politie niet buiten zijn boekje gaat door zomaar bij iemand naar binnen te gluren.
  (de viespeuken!)

 5. 7

  en is dat uberhaupt dan niet onrechtmatig verkregen bewijs?

  ik neem aan dat de politie geen huiszoekingsbevel had.

 6. openbare ruimte is een ruim begrip dat vaak niet goed word begrepen. Als ik in mijn blote bips in huis loop en het is duidelijk zichtbaar vanaf de straat dan is dat strafbaar, gewoon omdat ik zichtbaar ben vanaf de openbare ruimte.

 7. en als ik bewust door jou raam naar binnen zit te gluren ben jij dan die viespeuk omdat jij onzedelijk door je huis loopt?

 8. In dat geval ben ik strafbaar als mijn kluuns zichtbaar is voor de openbare ruimte,want stel je voor dat er kleine kinderen lopen, of toevallig uitkijken op mijn raam.

 9. @12 twaalf ik loop ook weleens in mijn blote babs, vind ik gewoon lekker, maar de wet is er om mensen te beschermen die er aanstoot aan kunnen hebben en aan mensen die daarvoor beschermd motte worde… verder zijn we offtopic bezig. Daar is de bagger voor bedoeld

 10. Ik vond het niet of topic
  ik vraag me af waarom mensen die begluurd worden veroordeeld kunnen worden
  in dit geval notabene door de begluurder

 11. 14

  In dat geval zoals ik al heb uitgelegd omdat het voor iedereen zichtbaar ziu kunnen zijn, waaronder kinders, vanaf de openbare ruimte. MAAR ik voel me raar dat ik offtopic antwoorden moet beantwoorden.

Reacties zijn gesloten.