Frank de Grave, voor al uw bankzaken en voor de sociale woningbouw

Er gaat zo te zien iets mis bij de Afdeling PR en Communicatie bij die fantastische Woonstichting De Key te Amsterdam.
Gisteren kon ik melden dat de twitteraccounts van deze stichting en van hun Groenlinkse commissaris Leo Platvoet acuut waren opgeheven na ontvangst van een tsjilp met #onroerendgoedmaffia.

En tezelfdertijd opent de kneus die zelfs de DSB niet wilde hebben zijn twitteraccount, de hoofdcommissaris van Woonstichting De Key.
Een functie die deze kneus niet de moeite van het vermelden waard vindt. Frank “giechel” de Grave, oud-minister van oorlog, ooit nog paars politicus, nu voor het bruine kabinet in de Eerste Kamer. En dus hoofdcommissaris bij Woonstichting De Key waarover hier meer.

Deze man is zo Hoog dat ze bij De Key nog niet aan hem gedacht hadden: hij gaat tsjilpen als zijn Groenlinkse vriend er juist mee stopt. En hij tsjilpt ook naar het voormalige hoofd van doodsmachine Osira, partijgenootje tenslotte. Zo hangt bij OSM alles samen.

4 gedachten over “Frank de Grave, voor al uw bankzaken en voor de sociale woningbouw”

 1. Citaten: “En hij tsjilpt ook naar het voormalige hoofd van doodsmachine Osira, partijgenootje tenslotte. Zo hangt bij OSM alles samen.”

  ” #onroerendgoedmaffia.”

 2. Bleh, is Frank de Grave voorzitter van de Raad van Commissarissen bij De Key?
  Wat erg. Die man heeft toch totaal geen verstand/sjoeche/gevoel voor sociale woningbouwzaken? Met de nadruk op SOCIAAL?

 3. @2
  En dus is hij de geknipte man voor deze #onroerendgoedmaffia!

 4. Nou zeg, inderdaad……als je die tweets ziet…….”komt nog een leuk opdrachtje naar je toe” “Goh wat grappig ben net een RvB ‘tje aan ’t zoeken voor een ziekenhuisje” “Ben mantelzorger geweest voor m’n moeder, zou iedereen moeten doen” sjongejongejonge, wrijf het er nog effe in Frank.
  Hoe durft-ie… alsof het zo makkelijk is als je ergens in loondienst bent voor een karig loontje en je moet ook je gezin nog onderhouden.

  Zo denken ze dus in die kringen, “al dat gedoe om die zorg waarom worden ze niet gewoon mantelzorger, da’s hartstikke leuk” Ja als je ergens met je reet comfortabel in één of ander bestuurtje van een vrindje zit.

Reacties zijn gesloten.