Agenten zijn je beste vriend

Een 40-jarige wijkagent uit Almere Buiten heeft jarenlang onder diensttijd sekscontacten met vrouwen uit de Almeerse Bouwmeesterbuurt gelegd.

Hij stuurde seksueel getinte sms’jes via zijn diensttelefoon, ging een langdurige relatie aan met een vrouw zonder te zeggen dat hij getrouwd was, intimideerde buurtbewoners en verzaakte zijn werk.

Drie vragen:
1. Hoe lang is deze misbruiker van Ingrids al agent (het is tenslotte Almere)?
2. Hoe lang verzaakt hij zijn werk al?
3. Waar zijn de tweets van de Grote Lijder dat deze man, misbruiker van Ingrid toch onmiddelijk ontslagen moet worden?

Oftewel, niemand heeft op zitten letten daar op dat bureau en meneer kon gewoon zijn gang gaan als een maffiamannetje? En de PVV gedoogt! 😥

9 gedachten over “Agenten zijn je beste vriend”

  1. Ik dacht dat daar Gore Lijder stond…

    Eens kijken of er ooit antwoorden komen op je vragen. (niet dat ik daar verwachtingen bij heb..)

  2. Zolang de agent Arie heet en geen Ali is dit geen onderwerp voor de PVV

  3. het viel waarschijnlijk pas op toen zijn leidinggevende constateerde dat hij handboeien met tijgerprint had 🙂

  4. Wie zegt dat niemand op dat bureau op heeft zitten letten? Ik ben jarenlang gestalkt door een agent. Mijn (geheime) telefoonnummer, ooit opgegeven bij een inbraak, haalde hij uit het politiesysteem om me daarop lastig te vallen. Iedere nachtdienst reed hij door mijn straat, soms in het bijzijn van collega’s. Kentekens van mijn bezoek, mijn partners etc alles trok hij na. Zijn collega’s wisten er allemaal van, kwam ik laatst achter, en niemand greep ooit in. Zijn chef heeft nooit iets met mijn melding gedaan, en diens chef ook niet. Heb zelfs zijn vrouw geïnformeerd. Het is pas gestopt nadat ik hem heb bedreigd. En ook deze man werkt nog steeds bij de politie!

  5. #*, Abdul – de werkwijze in dit geval is het meest opvallend. Ze hebben hem in eerste instantie niet onderzocht hoewel alles naar hem wees, een der “onze mensen”, weetjewel. Boven elke verdenking.

    Toen het onderzoek helemaal vastliep moesten ze toch toegeven dat in hun eigen goebernie is er een misdadiger tussen “eigen mensen” want er was geen mogelijkheid meer voor een verdacht Marokkaan of Antilliaan, bijvoorbeeld.

Reacties zijn gesloten.