Ach het zijn maar kippen en het heeft niets met moslims te maken

Voor de derde keer wordt het verbod om kippensnavels te verkorten uitgesteld. Het afsnijden van de snavel gebeurt nu nog met een heet mes waarbij bloedvaten, zenuwen, bot, huid en hoornlaag worden geraakt.

Dit mag eigenlijk al niet meer sinds 2001, maar de pluimveesector kreeg telkens ontheffing. Staatssecretaris Bleker van landbouw geeft nu opnieuw vrijstelling, dit keer tot 2021.

Ik word hier wel zo godvergeten kwaad om! Dat dat stelletje lamlullen in Den Haag weken, maanden zitten te zeiken over ritueel slachten en deze vreselijke behandeling en een vreselijk leven voor miljoenen kippen in de bio-industrie gewoon gedogen!!!!!!!! Er zijn niet genoeg kotspoppetjes voor achter elkaar te zetten, zo nijdig ben ik hier over!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(en dan heb ik het nog niet over de varkens in de bio-stallen en andere dieren die als opgefokt, volgepompt voer voor mensen moeten dienen)

Ik wil voorstellen dat de oppositie als dit vieze bruine kabinet of gedoger weer eens met een onfris voorstel komt, ze alleen maar zeggen: ,, Kippensnavels”.

6 gedachten over “Ach het zijn maar kippen en het heeft niets met moslims te maken”

 1. Mijn eerste poep-pakket wordt opgestuurd naar bleker.
  Anderhalve kilo poep.

  mooi in een zakje, plat doosje, en op de post.

  Alle SHIT retour.

  Ik hoop dat er veel mee gaan doen, totdat dat hele binnenhof stinkt.
  Stelletje eikels daar.

 2. Bleeker? Die is toch van economische zaken net als diehardLeers?
  Er vindt een omzetting van nomenclatuur plaats binnen ekJo pof. Paradox ernst hirsch stallin’s ddr (de democratische rechtstaat). Zo heb je ook een ministerie van Veiligheid en (lees, voor) Justitie. In het EHRM worden ze knettergek van die legitimering door naamswijzigingen, zelfs aanpassinkjes in de kleinste details. Snaveltjes heten dan ook niet meer snaveltjes maar voedings-inlets.

  Agree? Please, don’t reply then; it’s becoming too much!
  Want to give your opinion yet? Use rshf.jager@yahoo.com
  After moderation published, eventually.
  æ
  rechtspolitiek dissident.

Reacties zijn gesloten.