Reli-fundi’s op Urk tegen ‘duivels’ rockfestival

In de brief waarschuwen de predikanten voor de invloed van de rockmuziek. ‘Laten we de duivel de kans niet geven om onze jongeren weg te zuigen’, valt in het schrijven te lezen. De predikanten hebben moeite met zowel het type muziek, als met de teksten die volgens hen niet stroken met het christelijke geloof. Ze roepen ouders op hierover met hun kinderen te praten en te bidden

Ja, ja, en hier wordt geen schande van gesproken, want is ‘onze’ koeltoer, *kuch*. Mag ik even protesteren? Dit is NIET mijn cultuur! Dit is een cultuur waar mij de haren van ten berge rijzen. Dit is ook vrouwenonderdrukking in optima forma. Vrouwen achter het fornuis, bek houden en baren!!!!! En waar ik dan zo vreselijk nijdig over word is dat iedereen dit normaal vindt. Als dit uit de moslimgemeenschap was gekomen, had Haatpruikje al lang weer getwitterd!!!! Maar dit moet kunnen. Van dat dopesnuivende, ‘godvrezende’ voormalig eiland. Laten we er een reservaat van maken en toegang heffen.

Wanneer houden we in Nederland nou eens op met dat met twee maten meten? Wanneer zal iedere Nederlandse inwoner nu eens gelijk worden aan de andere?

4 gedachten over “Reli-fundi’s op Urk tegen ‘duivels’ rockfestival”

 1. Ach, dat zou ik niet zo tragisch zien: ze mogen, wat mij betreft in ieder geval, gerust tegen zo’n festival protesteren. Uit het artikeltje waar je naar verwijst, blijkt dat het protest weinig opgeleverd heeft. Als het dat wel gedaan had, was het een heel ander verhaal geweest, natuurlijk…
  😉

 2. Kom kom … Urks gezag en haar jeugd delen een longstanding politieke miskenning van haar bevolking, dwz als eiland bewoners achterlijk verklaard met bijbehoreden armoede geschiedenis .
  Ik heb daariover bijgeleerd en ben daar eerder op dit log ivm met agressie van de jeugd tegen hun burgemeester verder op ingegaan.I
  ENu tref ik een verzengende woede over urks gods- en dope snuiverij ivm met een rock festival dat er toch komt omdat Wilders daarover stil blijf.

  Op de 1of ander of andere manier heb ik er, iedere keer dat vergelijkingen tussen allochtone/autotochone jeugd worden gemaakt daar om de volgende redenenen een pest hekel aan gekregen:
  A. de generalisatie
  B. In bedekte termen wordt gesuggereerd of openlijk tegen autochone jeugd dan wel bevolking ivm met gesuggereerd drank- dope – sex gefulmineerd, cq moslim godsnuiverij is heilzaam, er is geen sprake van plaatselijke opstandigheid, agressie , losbandigheid dan wel incestieuze praktijken en derhalve dus niet te vergelijken met de ellende die anders gelovig gods snuiferii over hun jeugd heen roepen.

 3. Je hoort Wilders et al ook nooit over Elsrock en de bewoners van Rijssen, dus dat hij dit keer ook er het zwijgen toe doet verbaast mij dan ook niet.

 4. Jaren 30/40 en nog steeds kregen/krijgen de Joden overal de schuld van; nu de popmuziek en zo.
  En zo? Wat is dat? Ik verdom het te verwijzen naar het waarachtige nazidom van de auteur van Het Blonde Boekje en de door haar aangewezen en gestigmatiseerde schuldigen.
  Overigens stel ik nagenoeg alle muziek op prijs, behalve dat komt uit de RSHF- bruine- nazidomme en enggelovige kokers en kwakkenschieters.

Reacties zijn gesloten.