Nieuw logo mensuh

F5 de pagina eens en aanschouwt ons nieuwe logo. Dit is middels rijp beraad in de steigers gezet door de huisstijlcommissie en vervolgens ontworpen door cartoonist Krewinkelkrijst met dank aan de subsidie donateurs.

De huisstijlcommissie over het nieuwe logo:

Hoewel het over het algemeen wordt afgeraden om vaak van logo te wisselen, hadden wij nog gemengde gevoelens voor wat betreft het oude logo. Het beeldde eigenlijk weinig uit. Het nieuwe logo heeft zwarte letters en oogt daardoor krachtiger dan het vorige logo met rood-zwarte letters. De scherven in het woord krapuul zijn een krachtig statement dat voor zichzelf spreekt. De rode crybaby beeldt het electoraat uit, de rode haatschreeuwer beeldt de haatschreeuwer uit. Iedere gelijkenis met bestaande personen berust op toeval. Aan diverse kleine aanpassingen in de huisstijl wordt nog gewerkt.

17 gedachten over “Nieuw logo mensuh”

 1. Ik vind het mooi!!

  ‘Iedere gelijkenis met bestaande personen berust op toeval.’ *..Ligt in deuk..* 😀

 2. Het logo is fraai, alleen het bijbehorende icoontje valt me wat tegen.
  Daar was de rood-gele “K” beduidend sprekender.

 3. Prachtig! Vooral die3 rode pictogrammen, waarvan 2 met verkrampte slachtofferfiguurtjes die Krapuul bij wet zouden willen verbieden zo te zien. Geniaal! En dat kogelgateffect heeft een strijdvaardig defensieve appèlwaarde! :mrgreen:

 4. Nou vooruit dan maar, ik zal Krijst even een veer in z’n kont steken, dan houdt hij op met opscheppen en kunnen we eens gewoon aan den dis, en Krapuul even beweiwateren om de onverstandige keus Krewinkekrijst als huisstilist in te huren.

  Heren, de volgende keer beter, hè?

  *Sardonisch lachje*

  PS, de rode iconen van jantje lacht bijna en jantje huilt zijn treffend en zeer gelijkenswaard of lijkenswaardig of hoe je dat dan ook noemt. Kortom, heel herkenbaar.

  Hug.

 5. Nieuw icoontje oogt IMHO inderdaad beter! Staat vooral fleuriger in mijn RSS reader :mrgreen:

 6. Nieuwste icoontje (wit, rood, zwart) oogt ook niet verkeerd. Is dit nu de “final”, of wordt er nog aan geknaagd? 😉

 7. MadPride Schreef:

  Nieuwste icoontje (wit, rood, zwart) oogt ook niet verkeerd.

  Dat rood met sipfiguurtjes naast NL lijkt eerder roestbruin, mag nog wel wat bruiner. 😆

Reacties zijn gesloten.