‘Grote mond’ Ivo Opstelten toch niet zo voor recht als hij zegt

Het ministerie van Binnenlandse Zaken is in 2008 ernstig tekort geschoten in de affaire rond toenmalig korpschef Fup Goudswaard van Zeeland.

Het ministerie heeft ten onrechte verzuimd een disciplinair of strafrechtelijk onderzoek te starten naar de korpschef. Ook heeft het ministerie gefaald bij de bescherming van de klokkenluiders. Dat stelt de Commissie Integriteit Overheid (CIO) in een recentelijk verschenen rapport.

Opstelten is niet van plan om de conclusie over te nemen van de CIO. Nee, dat zal wel niet uitkomen. Een beetje klokkenluiders gelijk geven! Stel je voor. Komen er straks nog die een boekje open gaan doen over de gang van zaken op ministeries, bij de politie of waar dan ook. Dat kunnen Dickerdack en Teeven niet hebben!
Het volk bang en dom houden is hun plicht en daar zullen ze graag aan voldoen!

3 gedachten over “‘Grote mond’ Ivo Opstelten toch niet zo voor recht als hij zegt”

  1. Néé ÁLS Jé Dán Nóg Ziét HOE hij Dè Amsterdámse Kindér Crechezaak wurgt Kán Een Streepjespák Als Pensioen Wél Eens in `De Picture Kómen?

  2. Wel kritiek op het ministerie maar niet op de minister klinkt als een PVV achtige oplossing om niet functionerende plucheplakkers in het zadel te houden omdat ze anders hun tophypotheek niet meer kunnen betalen.

    Het stemgeluid en de boodschap van ons aller Ivo doen mij nog het meeste denken aan een hol vat

  3. Waarom verbaast me dit helemaal niet?

    Hand boven hoofd eigen mensen houden is de Gulden regel van de VVD/CDA/PVV ideologische samenzwering. Dat als twee druppels op de Italiaanse maffia toestanden zou lijken?
    Ik zou zeggen, zoek zelf de gelijkenissen.

Reacties zijn gesloten.