Zwarte donderdag voor de PVV

Mooie samenvatting in de VK van het moslimprobleem-kostencalculatie debatje naar aanleiding van de stinkvragen van de PVV.

Ja die Van der Laan is dus niet zo achterlijk als ie eruit zietHoogtepunt was natuurlijk het “leermomentje” dat Van der Laan had nadat hij zich een beetje “onhandig” had uitgelaten. Daar was natuurlijk niks onhandigs aan. De pavlov reactie van de PVV was natuurlijk keihard gepland door Van der Laan. Maar die Fritsma is dus zo mogelijk nog achterlijker dan ie eruitziet.Vervolgens kon de PVV zichzelf alleen nog maar verder in de nesten werken, eenzaam in de kamer. Gesteund door niemand. En die Fritsma maar schuimbekken. Wat een loser. Ha ha ha.

Verder werden nog wat pogingen gedaan om de schijterigheid van de PVV in de handelingen vast te leggen maar de lafaards van de PVV waren natuurlijk weer niet thuis.

VVD’er De Krom vond dat de PVV meer aan zelfreflectie moet doen. ‘Als u voortdurend moslims in de hoek zet, moet u niet verbaasd zijn dat aan uw vragen een bepaalde kleur wordt toegekend.’ (meer)

Eerst het kraakverbod om zeep geholpen en daarmee hun eigen glazen ingegooid, en dan dit debatje over hun stinkvragen; nee, de PVV had donderdag werkelijk een uiterst mislukte dag. Zwarte donderdag zeg maar.