CDA: Alle coffeeshops moeten dicht

…vindt CDA-er Çörüz, naar aanleiding van het feit dat een blowverbod in onder andere Heerlen door de Raad van State niet toegestaan werd, omdat blowen reeds verboden IS en slechts gedoogd wordt. Je kunt niet iets dubbel verbieden, dat was zo ongeveer het verhaal.

Maar Çörüz vindt dat coffeeshops, alhoewel die dus allang verboden waren maar GEDOOGD werden,  nu ineens ook niet meer gedoogd moeten worden, alsof er ineens een nieuwe situatie ontstaan zou zijn (zoek dat woord ‘gedogen’ anders nog even op Çörüz, dat is wat met die fijne christelijke partij van jou gebeurt door de PVV, die jou het liefst je Nederlandse nationaliteit zouden willen afpakken zodat ze je bij het minste of geringste op transport naar Turkije kunnen zetten, en die mensen met jouw nationaliteit trouwens helemaal niet in een politieke functie willen zien).

Maar goed, een Turk die nog steeds bij een CDA wil horen dat graag samenwerkt met de PVV moet inmiddels wel zoveel gedachtenkronkels gemaakt hebben om dat voor zichzelf te kunnen verantwoorden dat ik me kan voorstellen dat zijn vermogen tot helder redeneren inmiddels enigszins is aangetast.

2 gedachten over “CDA: Alle coffeeshops moeten dicht”

  1. Van Lagerhuis tot lager wal, dat krijg je als excuus Ali bij het CDA.

    Een blik naar Volendam en Urk zegt voldoende, Coke Dealende Autochtonen.

    Comazuipen is wel ok. Laat het CDA zich hard maken voor een algeheel verbod op de verkoop en het gebruik van alcohol. Alcohol geeft ontzettend veel overlast, ellende, gewonden en doden. Oeps, alcohol is een integraal onderdeel van onze Leitkultur…

  2. Alcohol is in medisch opzicht een harddrug. 😛

    (XTC overigens niet, dat is alleen een harddrug omdat het moest van de regering van de VS.)

Reacties zijn gesloten.