Wat lopen die ontevreden Nederlanders nou allemaal te zeiken?

Nederland minst ellendig van alle eurolanden.

De werkloosheid is laag en de prijzen lopen niet al te snel op. Volgens een klassieke maatstaf van economische ellende, doet Nederland het prima. Van alle eurolanden zijn we zelfs het minst ellendige land.

We hebben het het best en janken het hardst! Bang om te verliezen dat wat we hebben. En nee, dat het goed gaat komt niet door dit achterlijke bruine kabinet met zijn mensonterende, absurde maatregelen.
Dat komt volgens mij omdat Nederland, toch een moerasdelta, zo’n groot achterland heeft, waar het zo leuk zaken mee kan doen. Maar dat kan in de toekomst minder worden als dit belachelijke xenofobe kabinet plus haatpruik het buitenland blijven schofferen.
Dan zal dat zakendoen vast wel af gaan nemen en terecht. De buitenlanders kunnen aan iedereen hun geld kwijt. Dus als je je als een onbeschofte hork gedraagt, gaan ze naar een ander. Doe ik in winkels ook.

4 gedachten over “Wat lopen die ontevreden Nederlanders nou allemaal te zeiken?”

  1. Nederland is door de eeuwen heen al een zeer welvarend land geweest, hierdoor ziet men dit niet meer….Als je tegen Ingrid zegt dat ze het in Afrika slecht hebben dan krijg je gelijk te horen dat zij het ook moeilijk hebben en dat die Afrikanen (zij gebruikt een andere benaming) het toch aan zichzelf te danken hebben…..en geld geven doen we niet, want dat komt want dat komt toch niet goed terecht….En Geert geeft zijn zegen….81 miljard voor Griekenland, 100 miljoen voor Afrika en dan nog geen 20 miljoen bij elkaar krijgen…

  2. mischien dat de Duitsers het plan voor een Rijn Eems kanaal ooit nog eens uit de kast halen , kan Nederland écht een vergeten moeras worden …

Reacties zijn gesloten.