Redding nabij voor Zuid-Limburg: dit jaar nog animal cops

De limburgers hoeven niet langer in de zenuwen te zitten:

De politie Limburg-Zuid krijgt nog dit jaar de eerste vijf animal cops. Dat schrijft burgemeester Onno Hoes van Maastricht in een brief na vragen van D66. Het vijftal krijgt een opleiding en zal in september examen doen, vertelt de woordvoerder van Hoes. ( Dagblad De Limburger)

Rechts Nederland likt hier zijn vingers bij af.

11 gedachten over “Redding nabij voor Zuid-Limburg: dit jaar nog animal cops”

 1. “PVV-Kamerlid Dion Graus hamerde bij herhaling op het belang van de Dierenpolitie. uit het oogpunt van dierenwelzijn, maar ook omdat dierenmishandeling kan duiden op huiselijk geweld.”

  Kortom, de dierenpliesie moet met veel machtsvertoon een inval doen in Huize Graus, misschien heeft hij zijn hoogzwangere cavia ook in de buik getrapt.

 2. Ik ga het vertellen als ik op vakantie ben. Aan iedereen die het maar horen wil. Nederland: Gidsland!

 3. Ijndelijk dus….
  Ik zau graag de Inhoudt van deeze Oplijding wilen weten . Kreig je daar ook een soort dieploma voor ? En wanneer kreig je dat ? Na of voor het Exxamens ????
  Misschien isdit nammelijk iets voor mei want ik houdt veel van Dieren enzo . Wie heeft hier invormatie voor ? ? Groetten, vanHenk uit Limburg ( Nu nog zonder Werk maar gelukig is er televisei ( en bier hahahahaa)

 4. Heel goed! Kunnen ze meteen ingrijpen als ze al die kippen hun snavel er onverdoofd afknippen.

 5. Ach Onno Hoes is ook een Dom Rechts aanhanger. Hij zit nog bij de VVD, maar hij is zo PVV als het maar kan. Echt zo een die zo bij dat Fighterbrand kan ;). Samen met zijn vriendje van shownieuws lekker overdreven doen gezellig.

 6. Zou het misschien een idee zijn om de dierenalarmlijn tevens te gebruiken als islamiseringalarmeringslijn?

 7. Deze animal cops zijn hard nodig in mijn limburg.
  Hier loopt nog veel stemvee rond.

 8. Zou de animalcops er zijn omdat met het verbod op halalslachten dan eventuele moslims die toch halal slachten te kunnen opsporen???????????JAAAA daarom zijn die PVVCOPS er gekomen….niet voor de dieren in Transporten of dierentuinen of slachthuizen

 9. Kijk als het met PVV te doen is is het iets met Moslims te maken dus die cops zijn er niet voor niets,en echt niet voor dieren

Reacties zijn gesloten.