Wat is Prof. dr. mr. ir. R. de Mos beroep: janklul – eigenlijk wel duidelijk?

Als je “volksvertegenwoordiger” bent, zoals PVV’er Richard de Mos, en je hebt ergens de ballen verstand van, zoals PVV’er Richard de Mos, wat doe je dan? Nou dan vraag je gewoon wat het kost. Doet Richard de Mos van de PVV altijd.  Je vraagt gewoon “wat kost da” en dan lijkt het net alsof je heel kostenbewust bezig bent. De krant zoekt er dan je meest intelligente foto bij en schrijft dan braaf weer op dat de PVV heeft gevraagd wat iets kost en zolang die krant dat blijft doen blijft dit truukje werken. Wat ondertussen Wilders, de PVV, en die stupide vragen van Richard de Mos de belastingbetaler kosten, blijft geheim (Telegraaf.nl [binnenland])

Rechts Nederland likt hier zijn vingers bij af.

5 gedachten over “Wat is Prof. dr. mr. ir. R. de Mos beroep: janklul – eigenlijk wel duidelijk?”

 1. De Telegraaf:

  De PVV eist inzicht in de hoeveelheid geld die de overheid stopt in pogingen om het klimaat te verbeteren. De PVV noemt dit nu volstrekt onduidelijk en wil een kostenoverzicht van staatssecretaris Atsma.

  ….. en als er geen goed antwoord komt dan schaft de PVV het klimaat gewoon af!
  De grote wetenschapper Wilders is er ook al achter gekomen dat er helemaal geen opwarming van de aarde is dus de dijken kunnen eigenlijk ook wel gemist worden in plaats van eventueel opgehoogd.

 2. Zit net een week te verkleumen in een caravan in Nederland en heb proefondervindelijke vastgesteld dat er geen enkele sprake is van opwarming, in tegendeel het is gewoon klote-weer.

 3. Jaap stb Schreef:

  Zit net een week te verkleumen in een caravan in Nederland en heb proefondervindelijke vastgesteld dat er geen enkele sprake is van opwarming, in tegendeel het is gewoon klote-weer.

  Klopt!
  En ik kan je nog een tip geven. Loop eens naar zee.
  Volgens niet-wetenschappers (dus mensen die geen verstand hebben ergens van zoals Wilders dat wél heeft) zou de zeespiegel stijgen.
  Je zult zo kunnen zien althans binnen 12 uur dat de zee juist daalt. Zoek hier maar eens http://www.watersportalmanak.nl/artikel/getijdentabellen-2011. Je zult zien dat het water juist mindtens 2 maal per dag laag staat.
  Hartstikke mooi ook om spijkers te kunnen zoeken.

 4. Rechts Nederland likt zijn vingers niet af bij deze man, maar Dom Nederland wel.

 5. Ja, en wat dat de krant niet elke keer aan manuren moet kosten om een niet volstrekt debiele foto van die De Mos erbij te moeten zoeken.

Reacties zijn gesloten.