PVV’er idee brandmerken HIV’ers “jeugdzonde”

De PVV’er met dat idee om HIV’ers te brandmerken heeft dat idee helemaal nooit gehad of gezegd, en als ie het al gezegd zou hebben was dat een “jeugdzonde” immers het was 3 jaar geleden dat hij dat niet gezegd had. Of zoiets. Oh ja hij word gedemoniseerd en er is sprake van een “heksenjacht” aangezien hij dat 3 jaar geleden niet, of nauwelijks, gezegd heeft. Morgen meer.

5 gedachten over “PVV’er idee brandmerken HIV’ers “jeugdzonde””

  1. En daar gaat je imago, om iets wat je in jeugd hebt gezegd.* hoofdschuddend* Geeft aan dat je op jonge leeftijd al foute ideeën had. En geeft ook weer aan dat de screening bij de stichting te wensen over laat.

  2. Eerst liegen, en bij bewijs ineens huilie doen dat het een “jeugdzonde” was? Lekker betrouwbaar type!
    Trouwens, als ik aan mijn ‘jeugdzondes’ denk (hoewel geen nazi-ideeën als deze – begrijp me goed), dan denk ik niet aan wat ik vorig jaar deed of zo.

  3. @ Sonja je heb volledig gelijk.
    Als ik denk aan mijn jeugd zondes, dan zijn het louche vrienden, fout gedrag, maar niet dit soort aantoonbaar en duidelijke uitspraken over het brandmerken van mensen. En dan vraagt de PVV zich af waarom ze soms vergeleken met een foute historie?

  4. 5

    die foute historie heeft helaas niks met jeugdzonden te maken maar met een ongezond werkkampen fetisjisme wat mij betreft

Reacties zijn gesloten.