3 gedachten over “Sabine Uitslag niet alleen dom maar ook een jankerd”

 1. Ik zou zeggen Sabine, onze verpleegkundige heeft zojuist een mevrouw badend in het bloed aangetroffen, wond na borst operatie opengesprongen. Ziekenhuis zegt: “ga maar naar de thuiszorg”, thuiszorg zegt: “wij hebben een wachtlijst, bekijk het maar lekker”.

  Ik, Jan lul met zijn louche PGB bureau’tje, verzorg deze mevrouw gratis en voor niks en met alle liefde en plezier.

  Verzekeraar spaart geld, ziekenhuis spaart geld en ik een stapje dichter bij failliesement.

  Veel plezier op je vakantieadres in Italië.

 2. En dan ook nog eens vragen aan -geheel terecht boze- mensen wat zij dan voor de samenleving doen. Nou, om te beginnen maken ze deze niet bewust kapot zoals Sabine’s bruine brigade. Wat een hoofddeksel is het toch.

 3. Sabine je begrijpt inderdaad helemaal niets van de mantelzorg.

  Ik wordt niet beschouwd als mantelzorger, hoewel ik zorg draag voor mijn partner.
  Hij heeft therapie resistente chronische Sarcoïdose, hierdoor heeft hij geen warmte-/ koude gevoel in zijn ledematen. Hij heeft een gestoorde korte – en lange termijn geheugen, COPD, longfibrose en longemfyseem. Hartfalen, met noch een werking van minder dan 30%. Chronisch ontstoken darmen, beschadigde lever en nieren. Zijn immuun stelsel is door de medicatie grotendeels uitgeschakeld. Zijn rechterbeen is gedeeltelijk verlamd, hij heeft chronische pijn in heel zijn lichaam door ontstoken gewrichten en fibrosering van de spieren. Hij slikt per dag meer dan 40 tabletten waaronder methadon, morfine en medicatie tegen kanker. Tevens spuit hij elke dag een hoge dosis anti stollingsmiddelen. Ondanks dat ik 40 uur per week werk en een modaal inkomen heb, zitten we netto onder de bijstandnorm, omdat we hoge buitengewone lasten hebben, van de medicatie wordt €. 3000,- per maand niet vergoed door het ziekenfonds. We krijgen geen hulp van de WMO, AWBZ, geen PGB. Mijn partner krijgt geen uitkering van het UWV na 15 jaar gewerkt te hebben. Compensatie van de buitengewone lasten worden ook geweigerd. De gemeente laat het ook volledig afweten.
  Ik ben taxichauffeur, verzorger, oppas, begeleider, poetshulp, maatschappelijk werker, tafeltje dekje, tuinman etc., maar geen mantelzorger. Kijk voor het hele verhaal op http://www.sociaalnederland.info
  Deze reactie is op de column van Sabine Uitslag geweigerd!

Reacties zijn gesloten.