21 gedachten over ““Hulde aan de aanslagpleger””

 1. Jullie wouden toch allemaal dat Wilders zn bek moest houden.

  Denken jullie nu echt dat mensen dat pikken?

  Het resultaat zien we nu in Oslo, waar mensen ook hun bek moesten houden omdat ze anders door justitie vervolgd werden.

  Sommige mensen pikken dat niet en worden boos. Dus niet zielig doen omdat een paar socialisten zijn afgeknald.
  Moet je maar niet iedereen zijn mond snoeren.

 2. Gladiool heeft de 4 daagse van Nijmegen nog in de benen, helaas is hij/zij nu van het pad af.

 3. Het blinde, domme geschreeuw van de PVV trekt misschien veel dommerikken aan, maar roept ook een hoop afkeer op. De PVV zaait haat en zal nog eens een heel grote volkswoede oogsten. Mensen die moordenaars verdedigen (zie #2), worden daar zeker vroeg of laat op afgerekend.

 4. Zullen we Gladiool zijn IP-adres even doorgeven aan de AIVD? Lijkt me wel zo veilig.

 5. het is voortaan wel erg makkelijk om PVVers van repliek te dienen die schermen met Marokkaanse jongeren die zouden juichen bij “Islamitische” terreur

  we hebben een Vijfde Colonne van ANDERHALF MILJOEN Henk & Ingrid’s

 6. Het ergste is ook nog dat ze LINKS er weer de schuld van geven. Net als van de Aanslag en de doden. Links heeft alles gedaan.

 7. @Gladiool

  Ik wou dat ik jouw in RL kende…. ik had je alle tanden uit je bek geramd! Rechts Extremistisch heeft al meerdere moorden op haar geweten in de Noordelijke landen maar ook een bekende schrijver (Stieg Larson) die zich moet verstoppen voor hun. En nog houdt je vol dat zij de vrijheid niet krijgen. Alleen als het alles is en jullie overal jullie zin in krijgen dan mogen wij bij jullie gratie leven!?

  En ja ik ben geen pacifist… ik maak graag mijn handen vuil aan klootzakken zoals jij die Normaal Rechts Nederland (Christen Unie, D’66) een slechte naam bezorgen! Een beetje het vermoorden van kinderen op kamp verheerlijken….

 8. Vakantietijd – regenachtige zondag – hop met de kinderen naar zo’n ballenbak giga speelparadijs. Daar loop je dan een beetje in gedachten verzonken met name over de aanslag en de toekomst en zo………tot je om je heen kijkt : mensen met piercings, met tattoos, met hoofddoekjes, blank, getint, oosters, bruin, blonde moeders met bruine vaders en allemaal schoentjes uit, op de blote voeten in de ballenbak en liefdevol met hun kroost aan ’t spelen, allemaal langs elkaar op weg naar de toekomst.

  wat nou, mislukte samenleving, wie zijn jullie dan om ons dit te ontzeggen, de wereld is zoals die is en het leven gaat zoals het gaat, geen machinegeweer die daar iets aan kan doen, de rede zal altijd overwinnen.

  En nu allemaal terug naar jullie kale vriendjes met de kleine pikkies en ga lekker boos zitten wezen op de multiculti.

 9. #2 begrijpt niet helemaal dat als zijn Grote Lijder doet alsof hij het erg vindt, hij dat ook zal moeten doen.

 10. @Jacqueline

  het komt op mij over dat de krijmfijters in dit land rechts radicalisme geen hoge prioriteit geven

 11. Gladiool: Waar nu ineens vandaan komt dat ‘rechts’ niets mag zeggen is mij een raadsel. Extreem rechts zit een regering te gedogen nota bene. Wilders is vrijgesproken en op vele misselijkmakende extreemrechtse sites worden de meest grove dingen verkondigd. De grote monden en walgelijke teksten zie je overal sinds jaren op het internet, ook nog eens doorspekt met leugens, zoals jij en je ultrarechtse metgezellen nu ook weer doen. Maak jezelf dat maar wijs.

  Dus kom niet aan met het argument dat rechts niets mag of kan zeggen. De feiten zijn tegen je. Voorlopig staat de teller dit weekend op 92 (jonge) socialisten die in koele bloede zijn geëxecuteerd. Door extreem rechts.

 12. [Ik heb een heel groot zwaard. Soms wil ik er mee zwaaien naar Nr 1]

  De nuancering ineens bij de reaguurders is hilarisch. Vooral als je bedenkt dat die zelfde gasten nog geen 48 uur ervoor, naar aanleiding van de zelfde terreur aanslag, om het hardst schreeuwden dat ze de #$%^ Islamieten nu wel echt spuugzat zijn, allemaal op moeten rotten terug naar hun zandbak, bommen op Afganistan, Iran en wat al niet. (toen nog niet bekend was dat de dader een roomblanke Noor was)

  Ja, nuanceren, dat kunnen ze wel op dat fascisten-blogje.

 13. Jan Schreef:

  Vakantietijd – regenachtige zondag – hop met de kinderen naar zo’n ballenbak giga speelparadijs.

  En de ouders van Gladiool, Henk en Ingrid, nemen nog een 2e gratis bakkie koffie terwijl ze hun zweeds gehaktballetjes opeten. Mmm, lekker…

 14. @#17 hahaha, nee die ballenbak was het niet, deze was veel interactiever, en ik had maar 1 bakkie koffie en nog duur ook.
  Maar je loopt inderdaad wel af te vragen, zou hier nu ook zo’n Gladiool rondlopen of niet?

 15. Robert Jan Diederick Schreef:

  Gladiool: Waar nu ineens vandaan komt dat ‘rechts’ niets mag zeggen is mij een raadsel. Extreem rechts zit een regering te gedogen nota bene. Wilders is vrijgesproken en op vele misselijkmakende extreemrechtse sites worden de meest grove dingen verkondigd. De grote monden en walgelijke teksten zie je overal sinds jaren op het internet, ook nog eens doorspekt met leugens, zoals jij en je ultrarechtse metgezellen nu ook weer doen. Maak jezelf dat maar wijs.
  Dus kom niet aan met het argument dat rechts niets mag of kan zeggen. De feiten zijn tegen je. Voorlopig staat de teller dit weekend op 92 (jonge) socialisten die in koele bloede zijn geëxecuteerd. Door extreem rechts.

  Juist!

 16. Jammer dat Wilders zo onderuit gehaald word,als jullie goed de media hebben gevolgt dan zie jezelf dat hij de dader een ziek iemand noemt en dat Wilders daaraan zich niet aansluit dus wie is er nu dom met al die verhalen dat Wilders achter de dader staat?Denk eerst na voordat je wat schrijft en volg goed de media zou ik adviseren en niet lulkraak zo in de ruimte lopen/zitten ouwehoeren!!

 17. beppie99 Schreef:

  Jammer dat Wilders zo onderuit gehaald word,als jullie goed de media hebben gevolg. blabla

  Een fascistische gedoogpartner van het kabinet, die racistische en xenofobische uitspraken ventileert, dient niet alleen onderuit te worden gehaald maar zelfs gevloerd met alle democratische middelen!!
  En zijn collaborateurs van CDA/VVD moeten zich verantwoorden voor meeheulen met deze NSB-hopman en zijn valse kliek. Dus beklaag je elders, bij je Telegraafkompanen in het bruine bv.

Reacties zijn gesloten.