Noorwegen en Wilders, lees en huiver…

Via Electronic Intifada, deze link naar het Forum van de Vrijheid. Lees en verbaas je over de kromme redeneringen van die boys. Op de een of andere manier is het toch de schuld van links, wanneer een rechts-extremistische gek zijn wapens leeg schiet op een groep tieners.
Je zou kunnen zeggen, wat kunnen ons die idioten schelen, maar er hoeft er maar eentje lid te worden van een schietclub, of aangenomen te worden bij de politie, of te solliciteren bij het Nederlandse leger, en het potentiële gevaar ligt op de loer. Zo moeilijk is het niet om aan een wapen te komen, als je een rechtdoorzeeë prot. chris. boerenjongen bent.

4 gedachten over “Noorwegen en Wilders, lees en huiver…”

  1. Ja verschrikkelijk…. je hoeft er niet speciaal een rechts forum voor op te zoeken. De reacties op de Gelderlander (ook een rechts forum eigenlijk) zijn soortgelijk.

  2. Dit staat er letterlijk: “Want het zal je maar overkomen dat je de schuld van iets waar je niet schuldig aan bent in de schoenen geschoven krijgt. Nou, als zoiets jezelf maar één keer overkomt, dan zal je het hen allen voor altijd kwalijk blijven nemen! Neem dat van mij aan!”
    Link: http://www.forum-voor-de-vrijheid.nl/showthread.php?t=26240&page=10

    En toch lijken ze het nog steeds niet te (willen cq kunnen) begrijpen 😉

  3. Me dunkt zelfs dat het hier sindsdien weer leeft van de misnoegde pévéveetrollen, zo te lezen op de toppix. Straks mag het `jullie’ filter al haast weer aan……. 🙁

Reacties zijn gesloten.