3 gedachten over “De 9/11 van Noorwegen?”

 1. Zoals ze letterlijk elk incident met een moslim -hoe klein of groot ook en waar ook ter wereld- verklaren tot bewijs van het gelijk van Wilders, stonden islamofoben alweer klaar om deze tragedie te gebruiken om weer eens lekker op ‘de islam’ te schelden en hun gelijk te halen. Nu gebleken is dat deze man uit hun eigen kampt komt, roepen ze allemaal verontwaardigd hoe schandalig het is dat anderen een link leggen tussen het gedachtegoed van de PVV en deze terrorist.

  Afshin Ellian doet trouwens zelfs met de nu bekende feiten alsnog zijn uiterste best om deze tragedie te gebruiken voor islam(-en links)bashen.

  http://www.elsevier.nl/web/Opinie/Afshin-Ellian/308176/Was-Noorse-schutter-een-geisoleerde-psychopaat.htm

 2. Zoals ook uit het schuimbekkende afreageren hier op Krapuul blijkt, is het rechtse haatvolkje is he-le-maal van slag, gefrustreerd als het is dat het toch géén moslim was, maar een van de Hunnen.
  Moeten wij daarmee zitten en met deze reaguurders meelij hebben? Ze zetten de wereld op z’n kop, ze spelen slachtoffer ipv. geestelijk medeplichtige.

  Nu snap ik best wel dat er een dialoog moet komen met extreemrechts, zoals de Noren nu voorstellen, maar aan het PVV-gedrag te zien in NL, zijn ze al te ver heen vrees ik.
  Want Wildersadepten zullen pas aan tafel gaan zitten voor gesprek als links voor hen bukt en belooft racistisch méé te werken met de rechtse agressor.

 3. “Iemand die weerloze kinderen zomaar doodschiet, is niet zomaar een psychopaat, maar ook nog een door politieke islam geïslamiseerde psychopaat.”
  – Afshin Ellian

  Aah kijk het was dus toch nog allemaal de schuld van de moslims. Nou we zijn er uit hoor.

Reacties zijn gesloten.