De vele gedoogpartners van Bruin I

De Volkskrant ziet het geduld van Hare Majesteits Uiterst Loyale Oppositie opraken:

De vraag is intussen wel hoe lang dat nog goed gaat. Het euro-akkoord zal een schaduw werpen over het komende uiterst belangrijke parlementaire jaar waarin het kabinet het leeuwendeel van zijn beleid door de Kamer moet zien te loodsen. De partijen die het kabinet in het buitenland steeds te hulp moeten komen, missen andersom de uitgestoken hand als het gaat om het binnenlands beleid. Bij de saneringen in de zorg, de sociale zekerheid, het onderwijs en de kunsten vallen ministers gemakshalve wél volledig terug op de wankele steun van de PVV en heeft de oppositie nauwelijks iets in de melk te brokkelen. Zelfs verzoeken om kleine aanpassingen van het beleid worden doorgaans niet gehonoreerd. De waarschuwingen dat het geduld opraakt, klinken steed s luider.

Bron.

2 gedachten over “De vele gedoogpartners van Bruin I”

  1. HARRY MULISCH SCHREEF HET REEDS IN DE ONTDEKKING VAN DE HEMEL:
    D E G E S T O L D E M O N A R C H.

    Inmiddels is die monarch afgezonken in het staatsrecht als een almagaan composiet en heeft niets meer te vertellen. Als ze iets mag vertellen rondom kerst dan wordt dit gedicteerd door Bruin-I (coalitie van halfgod Rutte en zijn waarachtige nazidomme ondergoden).
    Vele aanschrijvingen van teleurgestelde onderdanen aan haar ter zake mistoestanden van staatswege worden afgevangen door haar kabinet, dat volledig onder controle stond en staat van de AIVD!!!

Reacties zijn gesloten.