Maxime Verhagen onder vuur vanwege onveilig Borssele

Minister Maxime Verhagen heeft maandag Kamervragen binnen gekregen van GroenLinks. De veiligheid van de kerncentrale Borssele is niet op orde terwijl Verhagen altijd heeft gezegd dat Borssele veilig is. Het gaat met name om beveiligingsmaatregelen van het koelsysteem die er in het Japanse Fukushima I voor zorgden dat de reactoren niet meer onder controle gebracht konden worden.

Joop.nl

Borssele sluiten, lijkt mij goed plan. Wij risico lopen, terwijl het om opwekken van energie gaat voor exportdoeleinden. Ik vind dat geen goede deal.

3 gedachten over “Maxime Verhagen onder vuur vanwege onveilig Borssele”

  1. Ja maar Verhagen en zijn kern lobby van de TU Delft vinden dat niet in hun straatje passen, dus is het niet waar. Je moest eens zien hoe ze de HOOGLERAAR! En ex ASTRONAUT! Wubbo Ockels af branden tijdens discussies.. geen enkel respect. Terwijl Ockels altijd vriendelijk blijft (een hele lieve man), maar ja die man word vast als verander gezien omdat hij na zijn studententijd in Groningen zich als Groninger zag en niet meer als Almeloër.. en Groningen is een “Links Subsidie slurpend rood nest!” volgens dom Rechts. Dus ondanks dat hij hoogleraar was in delft hield hij vaak kinderen uit Groningen voor een dagje meemaken hoe het was om exacte vakken te studeren (deed hij elk jaar) of hielp met het opzetten van het praktische werk voor eerste jaars studenten natuurkunde voor de RUG.

    De man heeft zelfs zijn Boot in die provincie laten bouwen en toen Rechtse anti Milieu mensen die lieten zinken (Ja aanslagen van rechts bestaan al veel langer ook zonder doden, eventjes een paar slangen doorsnijden) heeft hij hem daar ook weer later repareren (hij lag er ook al ;)). Ik heb echt bewondering voor die man ook omdat hij zo lang rustig bleef terwijl een jong broekie hem zat af te bekken van de TU Delft. Maar goed, mensen waar Nederland trots op kan zijn worden al langer verguist door DOM RECHTS. Van Herman van Veen tot Wubbo Ockels…. als ze niet dood zijn en niet te misbruiken door de partij (PVV) zijn niet van waarde tenzij ze alles zeggen wat jij wilt (Bijvoorbeeld het plaatje van Geert Wilders als Michiel de Ruyter).

  2. PS Ik weet dat Rutte zijn voorouders hier officieel ook vandaan komen… en dat Bleeker hier woont. Maar iemand die zo Groningen afcijfert om centjes naar Amsterdam en omstreken te brengen of het Millieu zo laat verslonsen is geen Groninger meer in mijn ogen. Groningen komt van de term “Groeningen” ofzoals de Denen nog steeds zeggen Grøningen (Grøn = Groen in NL).. tijd om dat een keertje te volgen Bleeker en Rutte.

Reacties zijn gesloten.