Nog een frisse vriend van Geert Wilders

En hier staat hij wél mee op de foto, nog glunderend ook!

De Italiaanse europarlementariër Borghezio heeft voor een nieuwe rel gezorgd door de ideeën van de Noorse terrorist Breivik „ten diepste gezond” te noemen. De politicus van de Lega Nord was maandagavond op de radio vol lof over diens nee tegen de multiculturele samenleving.

Met dank aan reageerder JoeyRamone

7 gedachten over “Nog een frisse vriend van Geert Wilders”

 1. Hmm, interessante ontwikkeling. benieuwd welke ranzige vriendjes van Wilders zich nog meer gaan laten horen.

 2. Men kan iemand beoordelen op zijn vrienden. Tot Wilders vrienden horen dus Anders Breivik en deze rare meneer.
  Twee bekende ondergedoken islamcritici, Kurt Westergaard en Salman Rushdie, hebben heel duidelijk te kennen gegeven géén vrienden van Wilders te zijn. Ook dat zegt wel iets.

 3. Wilders vertakkingen / missies …….onderzoek veiligheidsdiensten naar deze meneer… de sukkel

  Dank ook aan het ref.dagblad …..
  en IDD @1 Next !
  gezien neerlandse onderoeken allang in gebreke:
  iedere trotse aanmelding uit de lijst van Wilders legioen is welkom:roll: !

 4. Ach hij (de Moordenaar) heeft ook al steun uit Denemarken, ze zijn er hier nogal boos over dat een kabinetes minister begrip op brengt voor dit stuk vreten. Dom Rechts… is nooit te vertrouwen.

 5. Wat voor een verschil zit m als je net al Balkenende b.v,met POETIN of de chinese president op de foto gaat?IK durf zonder twijfel te beweren dat POETIN zowel als de chinese leider MEER slachtoffers hebben gemaakt als BRIEVIK de kruisridder!

 6. @Elisa

  dat je het verschil niet ziet tussen een “bevriend” staatshoofd en een bevriende parlementariër die niet goed bij zijn hoofd is doet mij vermoeden dat je werkelijk meer gebaat bent met Hans Anders dan Geert Wilders, zie mijn andere reactie op je andere onzinverhaal

 7. Elisa, schreeuwen wordt, in tegenstelling tot je normale habitat, hier niet gewaardeerd. Doe normaal of ga ergens anders spelen. Het is hier geen kinderopvang.

Reacties zijn gesloten.