Veiligheidsdiensten willen link tussen website PVV fractiemedewerker en Breivik onderzoeken

De Belgische veiligheidsdiensten hebben het federaal parket een dossier bezorgd over een mogelijk verband tussen de website The Brussels Journal en de Noorse dader van de twee aanslagen in Oslo en Utoya, Anders Behring Breivik. Dat schrijven de Concentrakranten. The Brussels Journal is het geesteskind van Paul Belien, een rechts-conservatieve ideoloog uit de Kempen. Belien werkt onder meer voor de Nederlandse politicus Geert Wilders.

Veiligheidsdiensten willen link tussen Brussels Journal en Breivik onderzoeken – Buitenland – De Morgen

Hoe dat werkt zo’n link met een website dat kan ik ze wel uitleggen. Je doet rechtermuis opslaan als etc.

7 gedachten over “Veiligheidsdiensten willen link tussen website PVV fractiemedewerker en Breivik onderzoeken”

 1. Prima, want ik denk dat er wel degelijk stront aan de knikker is.
  Het rare is, dat in dit land politie en justitie niks doen als het gaat om onderzoek naar die eventuele relaties. Lijkt wel of ze daartoe opdracht hebben gekregen:

  (De Nederlandse politie en justitie zullen geen onderzoek doen naar mogelijke Nederlanderse gelijkgezinden van Anders Behring Breivik. De Noor heeft bekend schuldig te zijn aan de twee aanslagen in Noorwegen van afgelopen vrijdag waarbij 76 mensen omkwamen.)

  http://www.nrc.nl/nieuws/2011/07/26/geen-onderzoek-naar-nederlandse-link-anders-breivik/

  Terwijl ze als het om een bedreiging ( zo die er al was) tegen van Doorn gaat, dit allemaal heel serieus gaan onderzoeken. Snel, met perskonferentie en het hele cirkus erbij.

 2. Heel goed maar ook weer schande, waar was en blijft Nederland indit plaatje?

  Diep triest dat er eerst een bloedbad,, als de schapen vermoord/verdronken 🙁 zijn, aan vooraf ging eer men tot deze actie is overgegaan.

  En diepgaaand onahankelijk onderzoek naar ook alle Wilders ”medewerkers” die op zijn buitenlandse missies al zijn opgedoken en/of waar men geen weet van had.
  Het is niet alsof daar op onze mainstream fora al niet vaak naar is gevraagd ..

  Volks vertegenwoordiger Wilders kon immers rustig op buitenlandse missie land op , sinds gedoog telde Rutte1 de decibellen ,hoe vol hoe op het oorlogs orgel was gegaan was belangrijk niet dat hij dit deed endit zonder dat onze pers ,schande dat het was, daar iets noemenswaardigs qua onderzoek mee deed.

  Zie deze uitspraak ,wereldwijde anti islam beweging…….diepgaand onderoek naar alle ridders die Mc Wilders op zijn lijst heeft staan en bij hebben gestaan.

  ”Dat de strijd tegen de islamisering door een psychopaat op gewelddadige wijze wordt misbruikt is walgelijk en een slag in het gezicht voor de wereldwijde anti-islambeweging”, aldus Wilders.

  De kopstoot die Breivik aan Wilders heeft uitgedeeld , oh bittere ironie, ontgaat hem…….

 3. Ja nee zeg, dat OM heeft zich net in alle mogelijke bochten gewrongen om te bewijzen dat Wilders helemaal nooit ook maar iets ergens mee bedoeld kan hebben, en dan kan je een 75-voudige moord door een van zijn sympathisanten er niet bij hebben natuurlijk.

 4. “There is something rotten in the State of Holland” observeerde sommige buitenlandse media al eel langer ( sorry geen links voorhanden) spiegels vooral dus uit buitenshuis…..

 5. Zou Moscko er nog wat voor voelen om Breivik , lijkt me dat hij het eerst het recht op een openbare zitting zou beslechten, te verdedigen?

  The mind boggles….

 6. ik denk dat Moszko niet verder komt dan een wrakingsverzoekje omdat er geen enkele Noor te vinden is die niet vooringenomen zou zijn en dat om die reden de dader vrij moet komen, onvoldoende waarborg voor een eerlijk proces blablabla

  in Noorwegen zitten ze denk ik niet zo te wachten op taalkundige spitsvondigheden dat je wel wat hebt tegen links gedachtegoed maar niets tegen linkse jongeren

  misschien stuurt Geert Hans Jansen nog naar Noorwegen toe om ergens een hapje te gaan eten met een rechter, een soort vriendendienst richting Breivik

  en als dat niet lukt dan kan Hans Jansen altijd nog gezellig gaan lunchen in de bak met Breivik
  eerst samen een vers stukje vis verSchalken en vervolgens kunnen deze grote denkers van de 21e eeuw met elkaar van gedachte wisselen over de symptomen van de voortschrijdende Islamisering
  misschien kan Hans dan wel een voorbeeldje noemen, bij Pauw & Witteman is het hem niet gelukt

 7. Paul Belien is een extreem-rechtse katholiek. Uit die richting komt nog geen goede hond alleen aangevreten ratten!

Reacties zijn gesloten.