Kamerleden gaan weer debat met Geert Wilders uit de weg, de lafaards

Wilders reageerde evenwel getergd

Waarop?

Wilders neemt het GroenLinkser Tofik Dibi kwalijk dat die na het Kamerreces de kwestie in het parlement aan de orde wil stellen. Dibi wil een debat over de raakvlakken tussen de gedachtenspinsels van Breivik en het ongenoegen van de PVV-achterban over de islam.

In de rest van de Kamer is er nog geen steun voor het houden van zo’n debat. Enkele Kamerleden vroegen zich gisteren af wat de uitkomst zou moeten zijn.

Mag ik even?
😥

Hallllloooooooooo volksvertegenwoordigers!!!!!!!!!!! Ik wil dat jullie hier over gaan praten!!!!! Ga die haatpruik even aan zijn verstand peuteren dat hij zijn grote ongenuanceerde bek eens moet houden!!!!!!!!!! Dat het mede door zijn oorlogspraat komt dat er nu zoveel jonge socialisten dood zijn geschoten, een voor een afgeschoten.
Maar nee, ‘wat moeten we ermee’, ‘he vervelend, erg hoor, ja he?’ Next! Over tot de orde van dag en we doen net of we gek zijn.

Zijn jullie nou helemaal van de ratten besnuffeld?

Ga dat debat aan en was hem de oren. Roep die haatpruik ter verantwoording! Wrijf hem in die geperoxideerde hersenen dat hij oorlogstaal uitslaat en dat dat niet zonder gevolgen is gebleven.
Termen als: ‘wij zijn in totale oorlog’, ‘het is vijf voor twaalf’, ‘Europa wordt overspoeld met moslims’, ‘Eurabië’, alle uitlatingen dat linkse mensen en moslims niet goed zijn en maar weg moeten. Ik voel me al jaren gedemoniseerd en nu ook niet veilig meer. Wat gaan de dames en heren politici daar aan doen? Zo te zien niets!
😥

“Enkele Kamerleden vroegen zich gisteren af wat de uitkomst zou moeten zijn.” Gaan we alleen maar debatten aan als we de uitkomst al weten? Nou, dan is dat ook een berg tijd- en geldverspilling. Ga jullie werk eens doen!

Ik ben wel zo kwaad! 😡

22 gedachten over “Kamerleden gaan weer debat met Geert Wilders uit de weg, de lafaards”

 1. Juist. De oppositie verkeert nog steeds in de veronderstelling dat er à la jaren negentig gepolderd kan worden. Terwijl dat allang, en zeker door deze bruine coalitie, afgeschaft is.
  Polder maar lekker verder met de NSB 2.0, brave oppositie.

 2. Laurent Schreef:

  De oppositie verkeert nog steeds in de veronderstelling

  Welke oppositie? Hopeloos verdeelde rommelaars.

 3. “Niet Wilders, die veel van Anders Breiviks ideeën deelt, heeft wat uit te leggen. Nee, ‘linksigen’ moeten zich schamen. Terwijl de echt, harde kritiek op Wilders juist van rechts komt.

  Zowel PvdA-leider Job Cohen als GroenLinks-Kamerlid Tofik Dibi zeggen om de haverklap dat Wilders op geen enkele manier verantwoordelijk is voor de aanslagen in Noorwegen. Cohen vindt wel dat hij moet beseffen dat ‘woorden ertoe doen’, maar dat vond hij vóór de aanslagen ook al. Dibi wil dat hij ‘de woede kanaliseert’. Je kunt ze verwijten dat ze vaag zijn, maar niet dat ze Wilders het vuur aan de schenen leggen.”
  http://www.depers.nl/binnenland/585068/Rechts-is-veel-harder-voor-Wilders.html

  Die rechtsige kritiek komt alleen niet van politici natuurlijk, maar van Spruyt en de Dagelijkse Standaard.

 4. Ten eerste zou het toch niemand nog langer mogen verbazen, dat Wilders nooit of te nimmer door zijn collegae aangepakt zal worden en dat kamerleden derhalve ook niet warm lopen voor een debat over hem en zijn bizarre ideeën.
  Ten tweede lijkt de vraag, waarmee Dibi tot debat oproept, moeilijk te rechtvaardigen binnen de regels, die daarvoor in de Tweede Kamer gesteld zijn. Aan wie wil hij de vraag stellen? En hoe wil men het eens worden over het ongenoegen van de PVV-achterban over de islam, als een meerderheid in de kamer klaarblijkelijk overtuigd is van de volkomen terechtheid van dat ongenoegen? En als er een kamerdebat zou komen, wordt dat noodzakelijkerwijs tot het kabinet gericht. Wilders en de PVV kunnen dat debat “als linkse hobby” eenvoudig boycotten, met als gevolg dat er nog geen echt debat mogelijk is…
  Waarmee ik dan overigens ten derde geenszins wil beweren, dat zo’n debat er niet wel gewoon wel hoort te komen (maar dan wellicht met een iets andere insteek).
  😐

 5. De keuze is gemaakt , liever straks spijt dan nu wat doen , want missssscccchhhhiiiieeeen is een regering zonder PVV en PvdA volgende keer wel onmogelijk en dan moet de opvolger van Cohen de hand van Wilders kunnen schudden ….

 6. ‘Het debat’ en ‘de kwestie’ .

  Van belang lijkt me, om als er al gesproken wordt in de Tweede Kamer ( zal wel niet), dat er duidelijke vragen gesteld worden. En niet algemeen in de zin van: Voelt u mijnheer Wilders zich verantwoordelijk voor, etc. Daar komt hij mee weg, lult hij zich zo uit.

  Eigenlijk heb ik weinig fiducie in het intellektueel niveau van de politici die deze vragen moeten gaan stellen.

  ‘Mijnheer Wilders, wilt u uw achterban oproepen, nooit en te nimmer geweld te gebruiken in welke vorm dan ook tegen buitenlanders? Noch nmet wapens, noch door te diskrimineren, noch door woordelijk beledigen van groepen mensen? Zo nee, waarom niet? ‘

  bijvoorbeeld.

 7. Al Bakrastani Schreef:

  De keuze is gemaakt , liever straks spijt dan nu wat doen , want missssscccchhhhiiiieeeen is een regering zonder PVV en PvdA volgende keer wel onmogelijk en dan moet de opvolger van Cohen de hand van Wilders kunnen schudden ….

  Dat is precies waar ik ook bang voor ben.

 8. Wilders gaat toch zeker niet regeren, want dan houdt-ie geen tijd meer over voor zijn hobby’s.

 9. Jacqueline Wouters Schreef:

  Ik vind Tofik Dibi groen links en een paar andere uit de oppositie zeer moedig dat ze het niet pikken dat zouden er meer moeten doen!

  Als Dibi écht moedig was had hij de zaak veel confronterender benaderd , nu is het typisch Groen Liberale slappe was … Vroeger was dat de stijl van d66 , maar die zijn natuurlijk nu stil sinds ze zijn opgeschoven naar waar ooit de VVD zat …

 10. Het over, over, overgrote deel van de Nederlandse bevolking is van mening dat er geen enkele link is tussen de gebeurtenissen in Noorwegen en Wilders ben ik bang. (Zoals ik de laatste dagen gemerkt heb in vele discussies).

  Een debat zal waarschijnlijk de schijn krijgen dat links de schuld bij Wilders neer wil leggen.

  Uitkomst; 2 zetels winst voor de PVV. Nee, we hebben echt een probleem.
  Het wordt tijd dat we eens een nieuwe strategie gaan ontwikkelen om deze spiraal te doorbreken.

 11. 9
  Jacqueline Wouters

  [Ik vind Tofik Dibi groen links en een paar andere uit de oppositie zeer moedig dat ze het niet pikken dat zouden er meer moeten doen!]

  Tofik is echt slappe hap en totaal onbenullig. Naarmate hij langer daar in den Haag zit, gaat hij steeds bravere dingetjes zeggen. Helemaal ingepakt.
  Wie zijn die anderen van de oppositie??? Heb nog niet een zinnig verhaal noch vraag gehoord.

 12. links en rechts stop het in een fles en pleur het weg.
  wat minder lullen en meer doen,hebben we straks met ze allen meer poen.

 13. lekker die hema worst met mosterd varkensvlees?

  let op hier krijg ik reacties op.

  halal / koosjer lekker zielig allemaal wees een kliko en geniet van al het eten,

  want als je honger lijd eet je alles geloof mij

  iedereen zeikt en heeft een mening ( want we hebben recht op zeggen wat je wil) er is gestemd accepteer dat nu is een keer en of stem ergens anders op.

  zielig jank volk die mede nederlanders
  ga werken kutten.

 14. Welgemeend (bindend) advies: probeer de kwaliteit van je reacties te verhogen anders zal je carriere op deze site van ongekend korte duur zijn.

 15. De PVV van Wilders BESTAAT bij gratie van het parlement. Ze hebben geen eigen bureaus. Buitenlanders worden ontvangen alsof de PVV de regering is. Wanneer komt nu eindelijk het parlementslid, dat zegt, dat maffias in de parlementsgebouwen niet thuishoren? En zo bijzonder is het geklets van GW in het parlement nu ook weer niet. Er is toch echt wel iemand die hem van repliek dienen kan? Of geven de management-boeken daar geen recept voor?

 16. Het debat moet in de 2 de kamer gevoerd worden maar ook daar buiten.
  Moeten wij niet allemaal het debat aangaan met Wilders stemmers ?

Reacties zijn gesloten.