Jeroen de Kreek zwaar de Sjaak

Jeroen de Kreek, wie kent hem eigenlijk niet. De gekke advocaat zeg maar. Had een paar sites waarvan het CIDI vond dat er anti-semitische dingen op stonden. Dus wat doet officier van justitie Velleman? Sites off line halen en alle pc’s/laptops/servers van de Kreek in beslag nemen. Velleman is overigens dezelfde officier van justitie die keihard weigerde om Geert Wilders aan te klagen. Dus dat reageert ie dan maar af op mensen als Gregorius Nekschot (met politiemacht van zijn bed lichten) en Jeroen de Kreek, mindere goden zeg maar. Jeroen de Kreek die zo mogelijk nog minder populair is dan Nekschot (vraag niet hoe dat kan) is nu flink genaaid. Al of niet terecht. De rechter bepaalt dat. Wij (en jullie) niet.

Ik wil daar 2 dingen over zeggen:

1 – Nu weten jullie dus 1 van de belangrijkste redenen waarom off topic gezeik pro-, anti-, contrajoden/israel, quasijoden/israel, alsmede (hangende de aanklacht tegen de Kreek) over het gedachtengoed van de Kreek op deze site ten strengste VERBOTEN ist. A: geen zin in CIDI, B: geen zin in Velleman. (de 2e reden is gewoon dat ik totaal geen belangstelling heb voor joden/israel en wat men daar allemaal van vindt).

2 – Apart dat wij justitie kennen via de TV als keiharde vechters voor het vrije woord, altijd bereid om het mensenrecht van politiek debat op het scherpst van de snede, tot over het randje, te faciliteren en bijvoorbeeld iemand als Wilders (waar miljoenen mensen een kotshekel aan hebben, meer dan aan de Kreek denk ik) zo KEIHARD vrij te pleiten dat zelfs zijn advocaat zich schaamt voor zijn eigen nutteloosheid en notabene (nu komt het) ZONDER alle pc’s van de “verdachte” in beslag te nemen. Want we hebben nu wel dit zwaar onbekeken filmpje van de gekke, vermeend antisemitische, advocaat, maar we hadden natuurlijk OP ZIJN MINST een zelfde filmpje met losgeplugde PC’s van de PVV-fractie kamer willen zien.

9 gedachten over “Jeroen de Kreek zwaar de Sjaak”

 1. (In aanmerking genomen punt 1 en 2.maar wat moet ik ermee)
  in het filmpje van de Kreek hoor ik iets, wat me doet denken aan wat ik afgelopen week las inzake Breivik en islamafobie.
  Max Blumenthal:
  …. Breivik …… he is the product of a movement that is relatively new, increasingly dangerous, and poorly understood. I described the movement in detail in my “Axis of Islamophobia” piece, noting its simultaneous projection of anti-Semitic themes on Muslim immigrants and the appeal of Israel as a Fort Apache on the front lines of the war on terror, holding the line against the Eastern barbarian hordes.

  Breivik and other members of Europe’s new extreme right ……….. They see themselves as Crusader warriors fighting a racial/religious holy war to preserve Western Civilization.
  Thus they turn for inspiration to Israel, the only ethnocracy in the world , …….” This is why Israeli flags invariably fly above black-masked English Defense League mobs, and why Geert Wilders, the most prominent Islamophobic politician in the world, routinely travels to Israel to demand the forced transfer of Palestinians.

  http://maxblumenthal.com/2011/07/anders-behring-breivik-a-perfect-product-of-the-axis-of-islamophobia/

 2. Even ter correctie (sorry 😳 ): Nekschot is niet van zijn bed gelicht, maar was al wakker & aan het werk. Dat stond zelfs op zijn eigen site, maar internetverhalen kunnen erg hardnekkig zijn. 😛

  Hij had zelfs helemaal niet eens meegehoeven (hetzelfde gold voor zijn computerspullen) als hij aan de deur gewoon had gezegd “Inderdaad, ik ben Nekschot”, maar hij weigerde iedere medewerking en omdat men dat eigenlijk al had verwacht, was de minimumhoeveelheid personeel die vervolgens nodig is voor onderzoek alvast maar meegenomen.

  Natuurlijk ben ik tegen iedere vorm van dit soort politiepraktijken, maar Nekschot heeft het bewust hard gespeeld en dan kun je verwachten dat je van Onze Sterke Arm niet al te veel consideratie krijgt.

 3. sinds ik het proces wilders gezien heb verwacht ik eigenlijk voortaan van justitie alle medewerking en zelfs maximale stimulans voor optimale vrijheid van meningsuiting.

 4. In mijn 50-er jaren bouwvakkersopleiding leerden we dat een duimstok geen duimstok meer is. Sinds het decimale stelsel werd ingevoerd zijn duimen, voeten, dozijnen en grossen niet meer van toepassing. Maar hoe je het ook bekijkt een duinstok is een meetlat waarmee je als bouwvakker vanaf de tekening het bouwwerk vorm geeft tot het een gebouw is.

  Als nu deze mr.Velleman met zijn opleiding in de rechten de omrekeningsfactor om een correcte maatvoering in het bouwen van een rechtsgebouw niet kan uitvoeren is hij geen bouwvakker maar een koekkebakker. Maar dit is natuurlijk in bouwvakkersbargoens een milde en te tolerante benaming voor een medewerker die oorzaak is van het instorten van het [rechts]gebouw.

  Wat ik nu niet snap is dat dit geen wereldnieuws is. In deze context is zo’n koekkebakker niets anders dan een neonazionist die erop uit is, want ik kan er toch wel van uit gaan dat mr.Velleman ‘zijn wetjes’ wel kent maar blijkbaar niet De Wet waar iedere Nederlander zich aan te houden heeft, het Nederlandse rechtsgebouw te ondermijnen. Want hij is zich zeer bewust van waar hij mee bezig is.

  In mijn vocabulaire en optiek ben ik er nog niet uit of die nu een nazi of een neonazionist is. Waarschijnlijk en met grote zekerheid, beide. Ophangen die knaap of in een koekjesfabriek aan de lopendeband zetten geassisteerd door zijn maatje in de misdaad van het ondermijnen van het Nederlandse gerechtsgebouw, de heer Wilders. Het lijkt mij ook gerechtvaardigd als mr.Moszkowicz als opperkoekkebakker het toezicht in dit team houdt om de meetlat te hanteren.

  Gelieve de producten van die koekkiesfabriek niet op de Nederlandse markt toe te laten. Stuur die gifkoekkies maar naar Israel daar weten ze er wel raad mee.

  Filmpje is zeer verhelderend!
  Geüpload door hetzuur op 28 jul 2011
  Verslag van de razzia van woensdag 27 juli 2011 ten burele van de verzamelde redactie van hetzuur.nl, holocaustles.nl en nazitruth.nl omdat het Meldpunt Discriminatie Internet en het Centrum Informatie Documentatie Israël niet willen dat de feiten en waarheid op http://www.hetzuur.nl, http://www.holocaustles.nl en http://www.nazitruth.nl openbaar worden gemaakt. Zij stellen onderbouwde kritiek op het Zionisme gelijk aan anti-Semitisme en officier van justitie Velleman die vrijspraak heeft geëist voor de uitlatingen van Geert Wilders laat zich misleiden door hun oplichting. Alles aan hardware is in beslag genomen, laptops, servers, computers, backup’s op alle locaties.

 5. Etnische minderheden moeten beschermd worden. Desnoods door een knokploeg gevomd uit PVV-aanhangers als Anders B.

 6. “de 2e reden is gewoon dat ik totaal geen belangstelling heb voor joden/israel en wat men daar allemaal van vindt:.

  Geen beter voorbeeld van een aperte leugen.

Reacties zijn gesloten.