Wat Wilders eigenlijk had willen zeggen

‘Wilders hoeft toon niet te matigen’. Mooi, want Wilders zal toon ook nooit matigen, zeker niet over vreselijke islam!

‘Wilders hoeft toon niet te matigen’, concludeert Wilders zelf uit het laatste opinie-onderzoek van Maurice de Hond. Dat zou de mening zijn van een nipte meerderheid van 52 procent van de Nederlandse bevolking. Een forse minderheid van 44 procent vindt dat Wilders wel een mildere toon moet aanslaan. Opvallend daarbij is dat zelfs 90% van de CDA-aanhang vindt dat ‘door Wilders/PVV een klimaat geschapen wordt tegen de islam waardoor bepaalde mensen die daarvoor gevoelig zijn aanslagen plegen’ (en maar 14% van de PVV-sympathisanten).

Maar Wilders trekt een andere conclusie:

‘Mooi, want Wilders zal toon ook nooit matigen, zeker niet over vreselijke islam!’

Da’s dan weer keurig samengevat binnen de 140 tekens.

Malou van Hintum bestudeerde de ongematigde opvattingen van Geert Wilders en vatte samen wat hij eigenlijk had willen zeggen:

Onder (veel) meer:

‘Ik noem ze maar weer eens een keer: een onmiddellijke immigratiestop voor alle mensen uit islamitische landen, het sluiten van alle islamitische scholen, het afbreken van moskeeën, het verbieden van de boerka, het invoeren van een kopvoddentaks, het uitzetten van moslims en het uitdelen van knieschoten aan Marokkaanse straatterroristen. Maatregelen die individuen niet op eigen houtje mogen uitvoeren, maar die de staat moet nemen om de tsunami van islamisering te stoppen. Die strijd moeten wij voeren, zodat Nederland weer van de Nederlanders wordt.

Hij trekt daaruit de volgende conclusie:

‘Het is tijd voor de grote schoonmaak van onze straten, en daarom moet en zal de PVV zichzelf blijven, inhoudelijk en wat betreft toon. Mijn vrijspraak laat zien dat met beide niets mis is. Ik mag zeggen wat ik zeg, en ik blijf zeggen wat ik zeg. De Noor was een waanzinnige, maar wij zijn democraten in hart en nieren. Juist daarom blijft het mijn doel om alle moslims te deporteren die maar durven te dénken over de sharia of de jihad. Laten we onze straten terugveroveren, en zorgen dat Nederland er weer gaat uitzien als Nederland!’

Met dank aan Jacqueline Wouters

3 gedachten over “Wat Wilders eigenlijk had willen zeggen”

  1. “Ik zal blijven liegen, waarheden en cijfers verdraaien, ergo: niet eens noemen.”
    Islamisering? Een mythe: http://goo.gl/8ZjWn

    Zo, kan ik em weer mooi plakken die link naar het blog van Hans Groen, Joey de Zendeling

  2. Nee, van mij hoeft Wilders ook zijn toon niet te matigen, maar dan moet hij niet ‘huilie huilie’ doen als hij met de NSB vergeleken wordt of als hij kritiek krijgt (demonisering!!!). Is het onderhand niet tijd dat links de straat opgaat om een tegengeluid te laten horen? Via internet is het wel makkelijk te zeiken over islam en ‘de linkse kerk’ zolang niemand reageert

  3. Verroest is Geert dan toch een kloon van Anton (Mussert)? Nee, hij is de erfgenaam en het vleselijke product van Anton ( Mussert) en Florrie ( Rost van Tonningen )!!

Reacties zijn gesloten.