Tofik Dibi doet aangifte wegens bedreiging tegen @stop_links

Prima initiatief. Ik heb van dit heerschap ook nog een paar bedreiginkjes liggen. Maar we weten allemaal dat justitie pas iets tegen bedreiging doet wanneer er een politicus (bij voorkeur rechts, en Dibi wil niet “links” genoemd worden dus dat komt mooi uit) bedreigd wordt, dus ik heb daar (nog) niks mee gedaan, maar goed dat Dibi er wel wat mee doet.

12 gedachten over “Tofik Dibi doet aangifte wegens bedreiging tegen @stop_links”

 1. En de reacties zijn weer …. droevend. Nee Dibi is de schuldige, want die huilt en zegt niet genoeg slechts over Moslims. Want de PVV achterban houdt niet van geweld…..

  Hier word je toch ziek van, dat terwijl op de verschillende “Fora van de vrijheid” de zaterdag na de aanslag er grote fotos stonden van de dader met “Held” eronder en heel veel mensen het met hem eens waren. De moderators konden er maar niet tegen bannen en verwijderen en gingen gauw op de aanval op links over om maar voor wat afleiding te zorgen van dit probleem.

  Wat een raar volk is het toch, zonder enige vorm van zelfkennis. En ze voelen zich ook nog eens “bedreigt” en “aangevallen”, kijk maar eens naar de Daily show van Woensdag deze week. Zij voelen zich altijd slecht en worden bedreigt maar de rest moet niet zeiken. … ik word er wat moe van.

 2. Best wel tekenend hoe Elsevier “vergeet” te vermelden waar we meneer Stop_Links nog meer van kennen. Is dan natuurlijk ook wat lastiger om dit sujet zo sympathiek mogelijk af te schilderen. 😐

 3. Oh nou ja ik was t ook vergeten, dus bij deze even quoten uit eerder artikeltje “Stop_Links is een fervent PVV-supporter op Twitter, o.a. bekend van zijn veroordeling onlangs wegens zijn dreigement om het dochtertje van Femke Halsema “uit elkaar te scheuren” waarbij Halsema dan moest toekijken. Echt een fijn PVV vriendje dus.”

 4. @#3 – 1 kindje maar? Dus eigenlijk de milde gewelddadige tak van de vrijheidslievende anti-islamiseringsideologie.

 5. jvdheuvel Schreef:

  Oh nou ja ik was t ook vergeten

  Alleen hoeft dat er voor ons niet meer bij, wij weten dat nog wel. 😉

  Elsevier-lezers daarentegen…..

 6. Nieuwe invalshoek (ik dacht even “Dibi, wat doe je nou?” maar het heeft zeker mogelijkheden):

  Tofik Dibi
  Ok voor ik afsluit, maak ik 1 gebaar om uit deze impasse te komen: Beste @Stop_Links, als je bereid bent excuses aan te bieden, belooft nooit weer oproepen tot geweld te doen en persoonlijk gesprek met me aan te gaan, stop ik aangifte. Kijk uit naar je reactie

  http://twitter.com/#!/TofikDibi/status/97010343645167616
  en http://twitter.com/#!/TofikDibi/status/97010748705869824

  Nu zou ik van iemand die dreigt kinderen uit elkaar te scheuren niet al te veel verwachten, maar eigenlijk kan hij zo geen kant meer op. :mrgreen:

 7. Die Stop_Links moet gewoon een keer per twee maanden de bak in om nog rond te kunnen komen van zijn uitkering, natuurlijk. Dus het werd weer tijd voor een nieuwe bedreiging.

Reacties zijn gesloten.