Nebahat Albayrak: verbaal geweld gevolg van uitspraken Wilders

Het verbaal geweld dat allochtonen in Nederland over zich heen krijgen is een direct gevolg van de uitspraken van Geert Wilders. Dat zegt Nebahat Albayrak, de nummer twee van de PvdA, in een interview met NRC Handelsblad.

nrc.nl

En als verbaal geweld niet gestopt wordt, gaat het vanzelf over in fysiek geweld. Daar hoef je geen kerngeleerde voor te zijn. Simpel voorbeeldje, vraag maar aan slachtoffers van huiselijk geweld.

13 gedachten over “Nebahat Albayrak: verbaal geweld gevolg van uitspraken Wilders”

 1. Ach Guttegut Nebahatje mag spreken voor de PvdA … De Token Toerk die zo graag er bij wilde horen dat ze er zelfs inhumaan beleid voor uitvoerde maakt in het huidige politieke klimaat toch geen kans op een andere positie dan “Stemmenlokster ” dus kan straks alleengelaten worden als haar uitspraken politiek niet nuttig blijken te zijn .. Oude heren als van Thijn en lok-Turksen als Al Bayrak worden opgeofferd zodat het PvdA leiderschap straks met een lach op het gezicht de handjes van Rutte en Verhagen kunnen schudden op het paleisbordes

 2. Nou Al ik ben blij dat er in ieder geval íemand van de PvdA ook zegt dat het niet deugt wat Wilders doet.

 3. Het is als in het Troyka liedje van Drs. P .. eerst de minst geliefde familieleden voor de wolven gooien en hopen dat je “Minsk ” ( het VVD, CDA , PvdA kabinet dat Bruin 1 moet opvolgen ) haalt ….

 4. ” we gooien eerst Al Bayrak waar geen Tokkie wat om geeft ,
  en samen met ons Edje , blij dat die ouwe nog leeft
  “ze spraken niet echt voor ons” , naar de Wolven ons excuus
  In Omsk daar wacht ons Rutte en een zetel zacht van Pluche
  Troyka hier Troyka Daar
  Wilders is geen echt gevaar
  Troyka hier Troyka Daar
  Moslims vind ons stemvee naar
  Troyka hier Troyka Daar
  zie ik Henk en Ingrid Daar ??
  Troyka hier Troyka Daar
  Rutte als DE Nieuwe Tsaar !!!!

  http://www.youtube.com/watch?v=rAaL1pO3qAw

 5. Nou zullen we dan de handdoek maar in de ring gooien en gewoon niks meer doen? De bruine zooi zijn gang laten gaan? Wel zo makkelijk. Kost minder tijd en energie, dan ga ik wel emigreren en laat de boel de boel. Dan zoekt de rest van Nederland het maar uit. Rechts heeft het zooooo makkelijk, ze hoeven zoals gewoonlijk helemaal niks te doen aan links, links maakt elkaar onderling wel af. Rechts hoeft alleen maar achterover te leunen en toe te kijken. En je dan nog afvragen waarom er geen links is in Nederland. *zucht*

 6. Handdoek in de ring gooien , nee , PvdA vertrouwen , net zo min … Dat is namelijk de partij van leuk geformuleerde intenties die tbv het pluche nooit veel verder dan intenties komen , waarom geen duidelijke confronterende woorden van Cohen , Plasterk of een ander lid van de tweede kamer ??? nee hoor , oude garde waarvan men dan later kan zeggen , ” die spraken niet namens ons “

 7. Zie ik hier dat het spatie-komma-spatie filter naar de kloten is. Wat is dit voor forum?…. ,=)

 8. 1: Al B.

  Juist omdat ze van de PvdA is, ben ik blij dat ze een behoorlijk pittig geluid laat horen. Het kan mijns inziens niet zo zijn, dat mensen qua denkbeelden en wat ze doen niet kunnen veranderen.
  Dat zou mensen sowieso tekort doen, en daarbij hebben we alle zeilen nodig om deze storm door te komen. Vanuit welke hoek of geschiedenis de ‘ goede geluiden’ komen kan me dan niet zoveel meer schelen.
  Eigenlijk vind ik het juist een doel op zich door het ‘gesprek’ dat mensen anders gaan denken.

 9. Sorry, maar ik vind het maar een beetje een vreemd verhaal dat Albayrak in het verlinkte (deel van een) interview ten beste geeft. Zelfs ik zou de 140 lettertekens kunnen verzinnen, om dit neer te sabelen. De intentie is ongetwijfeld goed, persoonlijk vind ik echter, dat dit soort incidentele verontwaardiging eindelijk plaats zou moeten maken voor een consistenter geluid.
  En dat een deel van de verharding van de maatschappij waarschijnlijk helaas niet het gevolg van maar eerder de oorzaak voor de opkomst van Wilders c.s lijkt Albayrak ook niet echt te beseffen.
  😐

 10. 9:

  Ik heb het niet over vertrouwen in de hele PvdA als je goed leest, maar over een persoon die misschien bezig is te veranderen, en daar ben ik wel blij mee ja. Het is voor haar denk ik moeilijker dan voor een SP-er om dit te zeggen.
  Geef mensen de kans om te veranderen, anders vrees ik dat het echt een verloren zaak is, zowel voor het grotere belang, als voor je eigen ( mijn eigen) ‘hoop’ , want zonder hoop kan ik niet.

 11. Kan allemaal waar zijn, maar als ik moet kiezen tussen Albayrak of Verdonk ga ik theedrink bij de eerste.

 12. Jo Schreef:

  Kan allemaal waar zijn, maar als ik moet kiezen tussen Albayrak of Verdonk ga ik theedrink bij de eerste.

  Als ik moet kiezen tussen door een kat of een hond gebeten te worden … Tja dan kies je dat kleine kattebekkie … maar blijft het feit dat je zonder noodzaak gebeten ben én dat je te maken heb met twee onbetrouwbare ” huisdieren “

Reacties zijn gesloten.