9 gedachten over “Nederlandse pers hoaxt Wildersdreighoax gewoon nog een keer!”

  1. Nee wegens ‘ander nieuws dat ‘ons’ niet uitkomt’, nog maar een keer uit de kast gehaald. 😥

  2. Laat ik vaak genoeg na over mijn schrijfsels als ze zich :tussen deze en gene zijde tussen op de kantjes van zeg maar sje van het kantje van zeg maar zwarte zeg maar
    satire

  3. Ugh, ik had mijn reactie zelf afgewezen, weg geklikt , kwam er niet uit en zeg maar om met meerdere emoticons , zeg maar leestekens te herinenneren om er beeldend uit te komen zeg maar , staat ie er toch!
    Nog een reprise hiervan ?

  4. @7 Ja er is iets vreemds met deze draad aan de hand. Mijn allereerste post leek ook verdwenen en dook pas later (na het herposten zonder smilie!) weer op.

  5. Laten wij ons beter zorgen maken over de bedreigingen vanuit de (ultra)rechtse hoek richting het linkse spectrum. De rechtse pijlen zijn inmiddels net zo hard gericht op de links-georienteerden als op de Islam. De Islam afzeiken lijkt minder populair dan voorheen; wellicht omdat het niet al te veel effect (in NL) blijkt te sorteren. En omdat populisme nu eenmaal een underdog nodig heeft, zal de PVV en haar zieke aanhang, met de nog ziekere Wilders voorop, helemaal los gaan richting “de linkse kerk”. De situatie in Noorwegen is hiervan een goed voorbeeld. Je hoeft de diverse blogs/forums/tweets er maar op na te slaan, om helder te krijgen waar de -echte- bedreigingen vandaan komen, en dat is in NL niet van links of van Moslims.

Reacties zijn gesloten.