Wijzigingen m.b.t. Krapuul und Twitter

Hallo, in het kader van werkelijk ALLE zeikerds ter wereld ter wille te zijn heb ik de volgende aanpassingen m.b.t. krapuul doorgevoerd:

Wat we al langer hadden natuurlijk was de splitsing newsroom v.s. de rest. Dit vanwege mensen die de FP te druk vonden. Het komt er nu op neer dat er ongeveer 4 a 5 a 6 nieuwe berichten op de FP verschijnen in de categorie nieuws of blog. Tradionele surfers kunnen de FP bezoeken en hoeven niet in de war te raken van een tsunami van korte berichtjes want deze staan op de Newsroompagina.

MAAR om nerds en andere kneuzen ter wille te zijn heb ik vervolgens de RSS feed gesplitzt.

We hadden al:

~Alle berichten
~Alle reacties

Wir haben nu ook de volgende feeds:

~Alleen berichten categorie nieuws
~Alleen berichten categorie newsroom
~Alleen berichten categorie blog

Dan zijn er nog de mensen die ons te druk vinden op twitter, hier heb ik nu onderstaand keuzemenu voor in de steigers gezet:

~@krapuul – Het eerste en 1 na drukste krapuul account. Volg dit voor Alle Berichten MAAR ook gratis geneuzel van uw hoofdredacteur die ook wel eens in wil gaan op vragen/opmerkingen.
~@krapuul_all – Volg dit voor alle berichten, zonder geneuzel tussendoor. Acount wordt niet bemand en praat niet terug. Redelijk druk.
~@krapuul_nieuws – Volg dit voor de nieuwsberichten van krapuul, dat zijn er maar 1 a 2 per dag. Account praat niet terug.
~@krapuul_blog – Volg dit voor alle blogs van krapuul. 2 a 5 per dag. Account zwijgt verder ook indien aangesproken.
~@krapuulnewsroom – Volg dit voor de newsroompjes. De kleine korte berichtjes dus. Account verder stil.

En voor de absolute diehards onder jullie:

~de roemruchte @krapuulklets – Alle Berichten, en (bijna) alle reacties op krapuul (max 5 per uur geloof ik). Superdruk. Account wordt vaak aangesproken maar heeft nog nooit iets teruggezegd ben inlog zelfs vergeten.

Dus een iegelijk die het geestelijk allemaal niet aan kan wat wij allemaal produceren, bezoeke alleen de FP, of abonnere zich op een feed/twitteraccount met drukte naar keuze.

7 gedachten over “Wijzigingen m.b.t. Krapuul und Twitter”

  1. “In het kader van werkelijk ALLE zeikerds ter wereld ter wille te zijn”: Over verruwing van taal gesproken! Dit had ook anders beschreven kunnen worden. Begrijp dat jullie de mensen ter wille zijn die minder info willen ontvangen maar wel graag willen blijven volgen. Jullie komen deze mensen tegemoet, prima toch, dat is respect hebben voor elkaars wensen en daar horen geen woorden bij als zeikerds, daarmee doe je jezelf maar ook de ander tekort.

  2. 6:Carin

    [dat is respect hebben voor elkaars wensen]

    Er is geen woord dat zo is ge-erodeerd als ‘ respect’
    Ik krijg kotsneigingen als mensen het je bijna afdwingen en eisen dat ze er recht op hebben.

Reacties zijn gesloten.