Achterlijke gedoog-VVD’er Mark Verheijen trekt kritische tweet in

Hij bracht het tot “tweet van de dag” bij Joop, met zijn baanbrekende inzicht:

„Ach arme Geertje. Wat nou 77 doden? Waren we toch bijna vergeten dat HIJ natuurlijk grootste slachtoffer is van Breivik”

Mark Verheijen (VVD)
Maar inmiddels heeft VVD vicevoorzitter Mark Verheijen laten weten dat hij dat bericht beter niet had kunnen plaatsen.

Want hij kreeg “reacties”.

Hij is inmiddels op zijn knieën naar de Führerbunker geweest en heeft de hand gekust van de Grote Lijder.

Dan kan Mark nu verder met zijn core-business; verdonkeremanen dat premier Mark Rutte het verschil niet weet tussen 59 en 109 miljard pleuro.

Rechts Nederland likt hier zijn vingers bij af.

19 gedachten over “Achterlijke gedoog-VVD’er Mark Verheijen trekt kritische tweet in”

 1. Ja, en daarom Twitter ik niet. Lijkt me een dagtaak: dingen roepen, dingen terugnemen, af een toe een aangifte doen (kan dat trouwens ook al direct via Twitter?), nog meer dingen roepen, “ad infinitum” en “ad nauseam”…
  :mrgreen:

 2. vervolg 1:

  …en natuurlijk altijd weer die 140 lettertekens. Ik heb voor mijn nonsens echt meer ruimte nodig… #pastwel

  :mrgreen:

 3. Wat mensen natuurlijk altijd braaf vermissen is dat per slot van rekening de echte slachtoffers zijn de mensen die een gedoogconstructie met een extremist aangegaan zijn.

  Ik ga mijn vingers echt niet bij aflikken.

 4. Wat een trut!

  Zou hij teruggefloten zijn door Rutte?

  Waar is Rutte trouwens?
  Samen met z’n moeder op de Veluwe? Gordijntjes dicht, stamppot met worst aan het eten?
  Het land staat GVD in brand, Mark. Toon eens “leiderschap”.
  Aan Balkende had je nog meer.

  Van mij mag die tweet de hele week tweet van de dag blijven bij Joop.

 5. Een ruggengraat van gemalen poppenstront die VVD’rs , maar straks kan hij tijdens zijn collaboratie-proces claimen dat hij toch wel even krities is geweest …

 6. ” Hij is inmiddels op zijn knieën naar de Führerbunker geweest en heeft de hand gekust van de Grote Lijder”

  Hand kussen ? mocht hij willen, eerst hielen likken, dan zien we later wel wat verder toegestaan is.

 7. Wilders de nazi in PVV kleding. Rutte en Verhagen in een onnavolgbare rol als NSBers. De Nederlandse regering ten voeten uit!!

 8. Om verdrietig en pessimistisch van te worden dat ons (mijn) land wordt geregeerd door ministers die al ver voor een mogelijke en bekende afgrond zwijgen. De afgrond? Lees De achttien Doden van Jan Campert

 9. Als iedere keer de regels op jullie forum correct werden toegepast dan zou er weinig opstaan, Ik vind de vergelijkingen met de nazitijd en andere uitspattingen die hier staan net zo kwetsend en beledigend als dat jullie de uitingen van Wilders vinden, kennelijk hanteren jullie je eigen interpretatie van kwetsend en beledigend.. Verdiep je zelf eens wat meer in wat er precies in de oorlog is gebeurd, misschien denken jullie dan twee keer na voordat jullie deze vergelijkingen op anderen toepassen.

 10. @John. Als jij de REGELS daadwerkelijk had gelezen had jij kunnen weten dat jij met deze reactie een onmiddelijke ban had kunnen krijgen. Maar ik ben vandaag in een uitstekend humeur dus ik geef je (geheel tegen beter weten in) nog 1 kansje. Use it wisely.

 11. John. Schreef:

  Als iedere keer de regels op jullie forum correct werden toegepast dan zou er weinig opstaan, Ik vind de vergelijkingen met de nazitijd en andere uitspattingen die hier staan net zo kwetsend en beledigend als dat jullie de uitingen van Wilders vinden, kennelijk hanteren jullie je eigen interpretatie van kwetsend en beledigend.. Verdiep je zelf eens wat meer in wat er precies in de oorlog is gebeurd, misschien denken jullie dan twee keer na voordat jullie deze vergelijkingen op anderen toepassen.

  Ik weet dondersgoed wat er in de oorlog is gebeurt , en Wilders noem ik juist daarom zonder schroom de nieuwe Mussert én Verhagen en Rutte collaborateurs. PVV is doodgewoon een fascistische partij, met een fascistische leider ..

 12. Misschien wil vd heuvel dan wel uitleggen wat er verkeerd is aan deze reactie.Punt G zeker!
  ach nee, als hij goed in de archieven gekeken had dan had hij kunnen zien dat ik op het stuk waffel ss ook al zeker twee keer een reactie geplaatst heb. Mijn eerste keer is het dus zeker niet.
  Weer een teken dat de regels dus alleen in jullie eigen voordeel worden toegepast. En tenslotte, wie dan ook vergelijken met eender welke personen uit de nazitijd blijf ik zeer beledigend vinden.

 13. @17
  Voor u nog altijd de weledelgeboren heer Van den Heuvel!
  En ja, dit is piepen, zuigen, jammeren…

Reacties zijn gesloten.