19 gedachten over “Keiharde islamiseringscijfers nu ook begrijpelijk voor PVV-stemmer”

 1. Interessant, maar ik zou dit filmpje embedden met rel=0 in de code: nu verandert Krapuul in een spreekbuis voor Pamela Geller na afloop van het filmpje!

 2. Het ligt er maar net aan of je deze propaganda wilt geloven.Deze “deskundigen” hebben dezelfde geloofwaardigheid als weermannen/vrouwen ; nihil ! Simpelweg om je heen kijken levert een totaal ander beeld op. Ik zie in mijn omgeving toch nog de nodige broedmachines rondlopen, het roept associaties op met de bio-industrie.

 3. Ow, nouw snap ik het
  ge-luk-kug hoef ik het nu niet te lezen
  maar er zijn moei-lijk-e woorden die ik niet snap zoals
  rie-jeel.

 4. #7 lekker wetenschappelijk, gewoon om je heen kijken en daar dan conclusies uit trekken… Ben je nu zo dom of zo egocentrisch? Wat is het toch met van die mensen die geen vertrouwen/respect meer hebben voor wetenschappers, vaak met een jarenlange studie achter de rug. Denk je nu echt dat jij dan slimmer/beter op de hoogte bent? Kom even snel uit je ivoren (uitkijk)toren en doe even gezond!

 5. Charles de Gaulle Schreef:

  Het ligt er maar net aan of je deze propaganda wilt geloven.Deze “deskundigen” hebben dezelfde geloofwaardigheid als weermannen/vrouwen ; nihil ! Simpelweg om je heen kijken levert een totaal ander beeld op. Ik zie in mijn omgeving toch nog de nodige broedmachines rondlopen, het roept associaties op met de bio-industrie.

  Wat een ongelooflijk dom gelul! Deskundigen zijn helemaal in de ban sinds de grote blonde haatpruik plus partij idioot Bosma facts free politics tot standaard hebben verheven. Je geeft je bek een douw en dat is DE WAARHEID. Ga toch gewoon terug naar je hol waar je vandaan komt. Ow en broedmachines, ik neem aan dat je hier vrouwen mee bedoelt? Alleen al het feit dat je dit woord voor een vrouw bedenkt, laat zoveel minachting zien dat ik van je moet 😥
  In de Bible Belt krijgen ze meer kinderen dan waar ook in Nederland, hoor ik jouw en je Meester daar over? nee dus. Dus nu ook gewoon mond dicht en wegwezen. Achterlijk geworden!

 6. Maar ik weet niet waar de zich De Gaulle noemende persoon woont, maar in het Vogelaarwijkje waar mijn huis staat zie je de bevestiging van de genoemde statistieken. Mijn Turkse buren (1e generatie) hebben 5 kinderen, maar die kinderen hebben op hun beurt 0 tot 3 kinderen. Wat voortplantingstempo betreft aardig te vergelijken met mijn eigen familie (RK Limbo’s).

  Overigens zijn de Marokkanen bij ons in de straat minder kroostrijk. Volgens de wetenschap van CdG betekent dat dus dat die groep nog kleinere gezinnen heeft.

 7. Charles de Gaulle zag vroeger 1x in de week een moslim nl: Na een avondje stappen in de grote stad naar de shoarma tent (waarschijnlijk een Jood maar who cares). Nu is in zijn Limburgs dorpje een Turkse bakker met gezin komen wonen.
  U begrijpt: De cultuurschok is groot!

 8. termen als dhimmi en taqqiye om aan te duiden dat ze de islam door hebben.

  Kijk en dat is juist het mooie van Wilders, Jansen en Bosma.
  Die hebben echt geen voorschriften nodg hoor om te mogen liegen.
  Die liegen gewoon alles bijelkaar zoals dat hoort in een beschaafd land.

  Het is bijna onvermijdelijk, maar bijna altijd is je reactie op zoiets al “het valt wel mee dus…”.
  Wat er fout aan deze reactie is namelijk dat je er vanuit gaat dat de Islam/moslims fout zijn.
  Het tegendeel is juist waar (of je moet überhaupt iets tegen een geloof/religie hebben)
  De Islam is t.o.v. het Christen- en Jodendom veel “volwassener” en fatsoenlijker.
  Dat kan ook niet anders omdat die immers 700 jaar later ontwikkeld is úit die religies.
  Er zijn dan ook grote stukken uit overgenomen.
  Waar ze in verschillen is dat hetgeen “mensen van het Boek” er volkomen naast zitten op een aantal punten en dat ook krijgen te horen. De kritiek, hoewel van oorsprong (zegt men) vanuit de hemel komt, maar is niet van de lucht. Uiteraard kun je zo iets niet vinden in de Bijbel. Immers toen het boek geschreven werd, bestond er geen Islam.

  Toch is het misschien wel aardig om net te doen alsof dat wel het geval is.
  Die Bijbel is dus zo rond 700 geschreven.
  Dan zou er in de Bijbel zoiets staan als “Jullie ongelovigen, (“ongelovigen”, want de moslims hebben geen geloof maar een ideolgie) beweren dat je niet mensen van hun have en goed mag beroven, hun land inpikken en de autochtone bevolking uitroeien.
  Maar dat geldt voor jullie ongelovigen! Jullie aanhangers van een verderfelijke ideolgie. JULLIE mogen geen mensen vermoorden en jaten en roven. WIJ wel!
  Wij, als uitverkorenen van God mogen dat juist wel, en als jullie dat niet toegeven geef je eens te meer blijkt geen respect te hebben voor ons en voor God.
  Bovendien beweren jullie dat jullie respect hebben voor elk ander geloof, maar dat is niet waar. Want jullie hebben geen respect voor ons Joden en Christenen.
  Daarom moet jullie ideologie verboden worden!
  En als God jullie niet straft dan doen wij dat wel.

Reacties zijn gesloten.