Openbaar Ministerie doet roundupje van Krapuul.nl hators

Waarschuwden de semi-katholieken van catholica.nl vorig jaar oktober nog alleen krapuul.nl te bezoeken indien in bezit van sterke maag, aangezien wij katholieken zouden haten (hebben wij nog keihard om gelachen ter redactie lokaal); inmiddels heeft het OM 3 bloggers van catholica in het vizier. Bij ons is het OM nog niet langs geweest maar dat is ook logisch want wij houden ons altijd keurig aan de wet. Zouden meer mensen moeten doen.

5 gedachten over “Openbaar Ministerie doet roundupje van Krapuul.nl hators”

 1. LOL

  Wij nodigen iedereen uit ons blad te lezen en tot de conclusie te komen, dat onze primaire focus ligt op het becommentariëren van ontwikkelingen binnen de ene, heilige, katholieke en apostolische Kerk, het promoten van traditionele liturgie en de traditionele katholieke levenswijze (beter bekend als het ‘rijke Roomse leven’).

  En het ontmaskeren van krapuul.nl als katholiekenhaters niet te vergeten natuurlijk. 😀

 2. volgens mij is het “rijke roomse leven” gewoon een verkapte vorm van katholisering van de samenleving

 3. #3 Tja, en hoe heet dat dan? Want met takiyya kom je dan niet weg. 👿 Zou er wel een woord voor willen hebben. 😀 Als we dan toch bezig zijn.

 4. Keira Schreef:

  #3 Tja, en hoe heet dat dan? Want met takiyya kom je dan niet weg. Zou er wel een woord voor willen hebben. Als we dan toch bezig zijn.

  was het niet iets van “met de mantel der liefde bedekken “

Reacties zijn gesloten.