Geil mailverkeer Mariko Peters en haar lover

Fascinating stuff, mail tussen een diplomaat en haar minnaar. Naast vermeende kindertjesontvoering, en vermeende vriendschappellijke wederrechtelijke subsidietoekenning hebben we nu ook de sappige details, rechtstreeks uit hete mails, onderschept door de, kennelijk door Rupert Murdoch geïnspireerde Volkskrant;

In het e-mailverkeer valt te lezen dat de twee toen al een relatie hadden die verder ging dan zakelijk. Zo spreken de twee van ‘duizend kleine gedachten aan jou’, van ‘verlangen’ naar elkaar en afspraken die ‘superfijn’ zijn verlopen. (Volkskrant/Telegraaf)

Grappig; ten eerste natuurlijk dat die Peters en haar minnaar een bizar taaltje blijken te spreken; mijn nekharen zouden er recht van overeind gaan staan als mijn supergeile minnares mij mailtjes zou sturen over “duizend superfijne dingetjes echt toppie” en zo. Ten tweede willen we nu ook wel eens die geile correspondentie van dat keihard bonkende threesome, Rutte/Wilders/Verhagen zien. “Schat je was heerlijk vannacht ik ben nog nooit zo lekker ranzig door iemand misbruikt”.

😀

17 gedachten over “Geil mailverkeer Mariko Peters en haar lover”

 1. Het verval van de Volkskrant . Geertgeilent en Linkshatend met een licht intellectueel sausje , de krant voor Tokkies met een opleiding …

 2. Arrogantie en eigen-gereidheid is de valkuil waar steeds meeer GroenLinksers invallen (zie ook: Wijnand Duyvendak, Sigh Varma, Sam Pormes).

  Het is ook precies diezelfde arrogantie waar ik me al decennia lang aan dood-erger; dat gevat modieuze, die ‘trendy’ fractieleden (m.u.v. Ineke van Gent!) die, nog meer dan zwaar gelovige christenen, wérkelijk menen uitverkoren te zijn om hun links-liberaal (tegenwoordig meer liberaal dan links!) ‘gedachtegoed’ uit te dragen…

  Ik heb altijd vermoed dat de afdracht, die de SP kent wat betreft salarissen, GroenLinksers weerhoudt om voor het wérkelijk socialisme te kiezen. GroenLinks houdt de Nederlandse linkse beweging alleen maar op i.p.v. dat ze haar versterkt en is in het huidige politiek landschap volstrekt overbodig!

  Niemand van mijn vrienden -eertijds was ik actief in ‘De Rode Flikkers (de PSP homo-organisatie) kan zich meer vinden in haar (ook) arrogante partijstandpunten laat staan in haar steun aan kabinet Wilders (Afghanistan!) en niemand ook die de partij nog wenst te steunen…

  GroenLinks is het bewijs van de stelling dat verandering niet altijd verbetering betekent…
  Helaas…

 3. Ik zag gisteren een twiet van “Ineke van Gent” juichend van toon over het niet verlengen van arbeidscontracten van een paar weigerambtenaren. Het deed me aan iemand denken.

 4. 3: jvdh:

  [Ik zag gisteren een twiet van “Ineke van Gent” juichend van toon over het niet verlengen van arbeidscontracten van een paar weigerambtenaren]

  Wat een stomme doos. Als dit nou de behaalde winsten moeten zijn, tjonge jonge, wat schiet het lekker op met groen en links.
  Volgens mij gaan die lui altijd samen designer-sieraden kopen ofzo, ze denken zeker dat ik daar in ga trappen en niet meer luister naar wat ze zeggen, mooi niet, ik ga echt niet staren naar een zilveren bouwwerk rond nek en bij tieten Wat een vertrutting, Andree van Es is begonnen.

 5. de Telegraaf heeft de Volkskrant gehackt die de mailbox van Peters en partner heeft gehackt 🙂

 6. QPeters, begin april 2005: ‘Robert! Wat verrukkelijk om van je te horen (…) Ik, ik kan je vertellen dat ik eigenlijk de hele tijd wegdroom en niet meer mijn hoofd lijk te bezitten. Daar wandelen duizend kleine gedachten aan jou die met me mee buitelen bij alle dingen die ik doe (…) Ik hoop dat je nog ergens appeltjesgroene glooiende velden kent want er zijn ook duizend dingen voor gesprekjes. Ik ben 14 april terug in Kabul.’ QO

  Zo, bij dat soort taalgebruik zou ik spontaan braakneigingen krijgen en in haar gezicht kotsen tijdens het zoenen. cry 😥

 7. Buiten het feit dat je je kunt afvragen hoe prive mail in de openbaarheid terecht komt,ontkom je er niet aan dat er hier integeriteits regels zijn geschonden als je als diplomaat werkzaam bent.
  Het is te hopen dat deze juffrouw nog haar gelijk weet te krijgen voordat ze te boek staat als de zoveelste schuim marcheerder binnen de regerings coalitie waarin GL de eer heeft al enkele voorgangers te hebben geleverd

 8. Qui bono?

  Mariko Peters was en is de grote pleitbezorgster voor de GroenLinkse steun aan de missie in Kunduz. Tegen de meerderheid van de partij in, hoewel de fractie en de partijgetrouwen de Kunduz-lijn van Peters en Sap wel steunden tijdens het laatste congres.
  Met deze aanval op Peters’ integriteit wordt de bodem onder de Kunduz-missie dunner en brozer. Als Peters eenmaal buitenspel staat en de rest van de partij haar tetter houdt, kan de missie zachtjesaan worden afgeblazen, of liever gezegd: in schoonheid sterven nog voor-ie is begonnen.
  Dat gedoe met de kinderen van haar partner is niet zo heel erg belangrijk, maar het gelazer over de aanvraag van het Prins Claus Fonds zal de stok zijn waarmee haar politieke tegenstanders haar zullen slaan.
  Rest de vraag: hoe komt de Volkskrant aan die e-mailige correspondentie?

 9. De vriend zelf suggereert een boze ex
  http://robertk.asia/

  maar er zijn uiteraard ook andere intriges mogelijk. Het ‘dossier’ dat de ex heeft aangelegd circuleert al langer en heeft (nog steeds volgens Kluijver) niet eerder tot publicaties geleid. waarom nu dan wel?

 10. Als we goed naar de ogen en mond van Maiko Petrs kijken, dan kunnen we haar erotisch getinte (wat heet!) emailtjes wel begrijpen.Je zou je je eigelijk voor moeten schamen. Maar ja de natuur is veel sterker dan het gezonde verstand.En vooral bij die oosterse typetjes, ik weet er alles van.

 11. er zijn ook duizend dingen voor gesprekjes.

  daar heb je het duizend-dingendoekje voor… :mrgreen:

 12. Wie wil weten waar die 38.000 euro subsidie goed voor was dient onderstaande youtube-filmpje te bekijken.

  https://www.youtube.com/watch?v=MdKOrbKzgC8

  Gezien het lokale modaalinkomen is dit geeneens 3.800 euro waard, me dunkt niet eens 380.., waar de rest van het geld gebleven is mag Mariko ook wel eens uit de doeken doen.

Reacties zijn gesloten.