De schokkende inzichten van wannabe PVV’er @AWBoer

Heden gewerd ons bijgaande diepzinnige boodschap van ex-kandidaat voor de PVV @AWBoer, die eruit werd gewerkt door Hero Brinkman, die vervolgens KEIHARD de vuile was naar buiten zou gaan brengen bij Pauw & Witteman, Telegraaf, CNN en noem maar op. En die vervolgens zweeg als het graf. Nou die dus.

Die komt er inmiddels achter dat sommige van zijn PVV-vriendjes op de twittert naast leuke lieve gezellige vriendjes ook nog eens gevaarlijke psychopaten zijn. Vaak lijkt het allemaal redelijk onschuldig, zoals bijvoorbeeld wanneer PVV-dwaallicht @Gertonvanunnik schaterlachend een berichtje van de Breivik-aanbidders bij het tempeliersblog retweet, maar soms is het gewoon ook echt heel erg goed gek.

Laatst troffen we @AWBoer nog aan toen-ie gezellig iemand op de koffie had die net daarvoor had getwiet dat-ie de volledige Joop redactie graag tegen de muur gezet zou zien. Dat soort werk.

Dus daar heeft @AWBoer een punt.

Het is inderdaad zo dat naast de overweldigende hoeveelheid perfecte redenen om nooit op de de PVV te stemmen die er sowieso altijd al was, het bestaan van 2 of 3 van die PVV-psychopaten op twitter alleen al bij ieder weldenkend mens de ogen zou moeten openen.

En het grappige is dat het er zoveel meer zijn dan 2 of 3; het sterft daar van de PVV-aanhangende psychopaten en psychopatenvriendjes met bijbehorende CDA/VVD “agree to disagree” wegkijkers/endorsers. Het lijkt IRL wel.

Soms ziet er nog iemand een klein beetje het licht en die schreeuwt het dan een klein beetje uit, zoals zo’n bijgaande @AWBoer.

Meestal weten ze echter niet van voren of ze van achteren leven.

5 gedachten over “De schokkende inzichten van wannabe PVV’er @AWBoer”

  1. Zullen we dat ex van ex-kandidaat maar doorstrepen? Volgens vestzak broekzak-journalist Goosser komt de zetel van jojo Cora Bot vrij en laat Arie-Wim nou net op de volgende plaats staan. Dus dat wordt LPF 2.0 in Noord-Holland.

Reacties zijn gesloten.