PVV’er van Bemmel vindt wiel uit

In het kader van een terugtredende overheid bereidt de PVV een wetsvoorstel voor voor een landelijke databank alwaar de brandstofprijzen zullen worden vergeleken. Briljant he. Dit is namelijk iets waar consumenten zelf helemaal niet voor kunnen zorgen. Toch? Toch weer het AD gehaald, en dat is best een prestatie voor zo’n Jhim van Bemmel. Hat tip to @wltrrr onze verslaggever ter plaatse.

13 gedachten over “PVV’er van Bemmel vindt wiel uit”

 1. de PVV zou er toch ook voor zorgen dat dat “walgelijke” kwartje van Kok afgeschaft zou worden?

  het is “knettergek” dat dat nog steeds niet is gebeurd

  Henk & Ingrid zijn op die manier weer het slachtoffer van een “achterlijke woestijn ideologie” en de “linkse elite” omdat het zwarte goud daar in de grond zit in plaats van in Israël

  “schande”

  PS wie noemt zijn kind Jhim?

 2. het is toch bekend dat de PVV data/statistieken/etc. nooit vertrouwen

  behalve de opiniepeilinkjes van Maurice natuurlijk

 3. #2 fijn woord: ‘betrouwbaar’

  PVV-Kamerlid Jhim van Bemmel, die in 2006 strafrechterlijk is veroordeeld wegens vervalsing van vrachtbrieven, heeft ook verzuimd zijn bijbaan en eventuele inkomsten als directeur van zijn handelsondernemingen op te geven. De registratie van nevenfuncties is verplicht in het reglement van orde van de Tweede Kamer.

  PVV-leider Geert Wilders neemt Tweede Kamerlid Jhim van Bemmel een deel van zijn taken af, omdat hij heeft verzwegen dat hij ooit is veroordeeld voor valsheid in geschrifte. Wilders moet nog kijken welk deel van zijn portefeuille Van Bemmel moet inleveren.

  Ter aanvulling nog maar eens zomaar een lijstje met het motto ‘Maandag Demoniseringsdag, opdat wij niet vergeten’
  http://goo.gl/2byTP

 4. Ja, ja, dan kan de PVV ook nog eens lekker registreren waar we allemaal gaan tanken. Moeten we straks allemaal met een gele schelp of een roze tankje op de voorruit gaan rijden. Amme hoela. Ik tank graag anoniem en vooral in de buurt. Want dan kan de benzine op Terschelling wel goedkoper zijn, ik heb er toch geen 300 kilometer rijden voor over.

  Wat me wel opvalt is dat PVV-ers zo slim zijn… zucht. En wat moet zo’n dombo nou kosten? Betaal ik ook voor hem via mijn bijeen gezwoegde belastingcenten? Nee toch?

 5. @1 Iemand uit Brabolonië of Limbabwe?

  Niet te verwarren met Noord Brabant en Limurg, want daar wonen normale Limburgers en Brabanders. nee in Limbabwe en Brabolonië wonen de Limbo’s en Brabo’s. Ook licht het toevallig precies op dezelfde plek als Limburg en Noord Brabant, maar ook dat kunnen deze goede mensen uit Limburg en Brabant niet helpen. Dit surrealisme waar wij nu mee te maken krijgen landelijk, kennen ze daar al jaren.

 6. Tja, het is een groot licht, net als al die andere slimmerikken die bij de pvv zitten. Tragisch dat een deel belastinggeld naar dit soort onzinnige klunzen gaat.

Reacties zijn gesloten.