Dreiging extremistisch-rechts onveranderd extreem hoog

De aanslag van Breivik heeft het niet veranderd, aldus de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (AIVD). De Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst ziet nog steeds geen extreem-rechtse dreiging. Drie opmerkingen: 1 voor 80 dode socialisten heb je maar 1 extreem-rechtse gek nodig en inlichtingendiensten zien dat helemaal niet aankomen. 2 Ik heb de afgelopen weken misschien wel honderd steunbetuigingen aan het adres van Breivik mogen waarnemen op het internet. Ik vond dat redelijk schokkend en extreem, AIVD denkt er kennelijk anders over of heeft dit niet in de gaten. En 3 en wat AIVD kennelijk ook niet in de gaten heeft; dit land heeft het meest rechtse kabinet sinds Seyss-Inquart I. Om extreem-rechtse dingen te horen moet je gewoon even de radio of de TV aanzetten of de krant lezen. Tot zover deze gratis tip voor AIVD.

6 gedachten over “Dreiging extremistisch-rechts onveranderd extreem hoog”

 1. -mogen waarnemen op het internet.-

  Juist, op het internet. Dat is toch wel even iets anders dan ‘op straat’. Op het internet zijn er, mijns insziens, nogal wat mafketels die simpelweg niet verder komen dan het napraten van andere (extreem-)rechtse idioten. Zodat ze zelf niet hoeven na te denken, over hetgeen ze uitten. Neemt niet weg dat er (nog steeds) teveel fascisten in NL zijn.

 2. Deze toestand heeft een oude geschiedenis — alleen al omdat je rechts moet zijn om bij de AIVD te kunnen werken, ik bedoel dat soort werk te kunnen doen, richt die dienst zich op linkse mensen (en op mensen van de ‘verkeerde’ huidskleur en godsdienst.)

 3. Nog wat gehoord over de ontploffingen in Emmen en Eschede de afgelopen maand ??? Helegaar nix , dusssss zullen het wel weer hobbyistische eenlingen zijn geweest die wat spelen en geen vlieg kwaad doen en hééééééél toevallig veel vrienden met Lonsdale jackies en kale koppen hebben …en een pappa met NVU verleden kan je zo’n jongen ook al niet kwalijk nemen ….. Die vertrouw je toch als AIVD agent op zijn mooie blauwe ogen …

 4. Wil niet zeggen dat ik er voor ben maar tsjonge wat was het toen rustig in Stasiland. Alle middelen die toen werden ingezet zijn inefficiënt gebleken. Wat dacht je dat de voormalige BVD nu mee bezig is. Nog steeds hetzelfde natuurlijk met de volledige medewerking van alle ‘linkse partijen’. Kijkend naar de gedachten en gevoelens van nostalgie, ook wel Ostalgie genoemd, van de oude Ossies zou je het bijna wensen. Een muur er omheen en de raddraaiers isoleren en aan het werk zetten. Heropvoeden heeft geen zin maar het onnutte gerommel in hun onderbuiken ten nutte maken kan nooit kwaad. Je zult zien dat zij het in die situatie gebracht onder elkaar gaan uitvechten. Kunnen we er op levensgevaar tussen springen om de barbaren tot kalmte te manen.
  Nee te gek zeg, de jonkies doen driftig mee in hun verlangen naar the old day’s: http://www.france24.com/en/20081003-wave-nostalgia-former-east-germany-berlin-gdr-stasi
  De laatste berichten uit het ‘vrije Westen’, deze keer de UK: http://www.nrc.nl/nieuws/2011/08/09/briefje-voor-britse-reljeugd-laat-baard-staan-wis-fotos-ontken-alles/
  Over efficiëntie gesproken, ha ha
  Links is de underdog geworden die van alle kanten de klappen op kan vangen. Zouwen ze daar dan wakker van worden? Ik betwijfel het.

Reacties zijn gesloten.