3 gedachten over “‘Eén eurozone is niet langer vol te houden’”

 1. Ik ben het helemaal met Dennis de Jong eens.
  Met 1 kanttekening.
  De Neuro zal dezelde fouten hebben als de Euro, tenzij er strenge en zeer duidelijke afspraken worden gemaakt.
  Bv. welke maatregelen worden getroffen als 2 landen uit elkaar dreigen te groeien ( financieel en economisch ).

 2. Ik word eigenlijk een beetje ziek van die doemdenkers voor eigen gewin. De Kapitalistische doemdenkers doen het om hun vriendjes met het shorten te helpen, of Geert W achtige lobbygroepen te plezieren. Een Socialistische doemdenkers doen het omdat ze nog steeds geloven in de revolutie en dat alles in moet storten.

  Het gaat lang niet zo slecht als mensen denken hoor, geld verdwijnt niet, hooguit gaat het van bedrijven naar goud en staats obligaties maar het komt echt wel weer terug. Geld is niet meer dan een menselijk uitvinding waarin wij zeggen dat een papiertje net zo veel waard is als een bepaald aantal van een bepaalde grondstof. Deze stoffen worden niet ineens minder hoor, hooguit veranderen ze van samenstelling ;).

 3. #2 Dehnus. Helemaal mee eens. En mijn vroegere bezoeken aan voormalige Muurlanden leerde me dat eerlijke ruilhandel dè manier is om het Controlerende Rijk te misleiden, bv. een zak biologisch gekweekte tomaten voor een versnellingsbak, gemonteerd en al, daar moeten wij ook naartoe willen denken.

Reacties zijn gesloten.