Nieuws voor Obama: er zijn heel veel gekke eenlingen

In het kader van 9/11 herdenking laat president Obama zich uit over de gevaren van de eenling-terrorist. De organisatie Al Qaeda is kennelijk uitgeschakeld, daar hebben ze voor 1000 miljard dollar bommen opgegooid en op een gegeven moment houdt het natuurlijk op. Nu blijft “de gevaarlijke eenling” over;

„Een enkele persoon die verward is of gedreven wordt door een ideologie van haat, kan veel schade aanrichten. Het is ook veel moeilijker om zulke eenlingen op te sporen” (Obama: Eenling-terrorist is grootste gevaar | Telegraaf.nl [buitenland])

Obama bespreekt Breivik, en de ideologie van haat, waartoe hij gedreven wordt.

Weliswaar is het moeilijk om “eenlingen” op te sporen die in het kader van deze eigenaardige haatideologie iets geks van plan zijn. Maar het is niet moeilijk om mensen op te sporen die het eigenlijk best een toffe ideologie vinden. Ik ben de afgelopen weken de tel kwijt geraakt van het aantal steunbetuigingen die ik heb gezien van o.a. PVV-aanhangers, die de ideologie van haat die Breivik dreef eigenlijk best wel goed begrijpen.

En ik heb er niet eens actief naar gezocht, kan je nagaan.

Met deze mensen zou een goed gesprek geen gek idee zijn, om te kijken waar ze zich zoal mee bezig houden. Better safe than sorry.

6 gedachten over “Nieuws voor Obama: er zijn heel veel gekke eenlingen”

 1. “Met deze mensen zou een goed gesprek geen gek idee zijn, om te kijken waar ze zich zoal mee bezig houden. Better safe than sorry.”

  Ik denk dat dit geen werk voor Obama i,s want we hebben eigen terrorisme bestrijding in Nederland.

  Wel gaat het zeker over een cultuur-omslag in die richting want decennia lang heeft men bewust alleen links als terroristfahig bestempelt terwijl rechts kan steeds rustig zijn terreur gang gaan.
  Hier moet een omslag, hopelijk dankzij Breivik, komen zodat we in de pas met de rest van de Europese landen gaan lopen die meteen extreem-rechts en rechts hebben gelijkwaardig aangepakt.

 2. Noemt Obi Bam Kenobi Wilders zijn “Ideologie” nu een “Ideologie van haat”. Niceeeeee….

 3. Ondertussen houdt het O.M een psychiatrisch rapport over de lone-wolf schietclubmensenjagerr Tristan van der Vlis geheim. Vreemd!!!
  Komt dat misschien né even niet zo goed uit na het Breivik-incident op 22 juli?
  Valt er wat te verbergen misschien? Bv. dat T. V. d.V pévévésympathieën of moslimkritiek zou kunnen hebben gehad? Of ook een epistel heeft geschreven net als zijn collega Breivik?

  http://www.nolet-advocaten.nl/nolet/fs3_site.nsf/htmlViewDocuments/5A7124AB40971E98C12578EF0039D230

  `Advocaat Job Knoester wil dat het Openbaar Ministerie (OM) een psychiatrisch rapport over de dader van het bloedbad in Alphen aan den Rijn vrijgeeft. Volgens Knoester is dat van cruciaal belang voor zijn cliënt, de jongeman die wordt vervolgd omdat hij van de plannen van Tristan van der Vlis af zou hebben geweten, maar niet naar de politie stapte. Het rapport zou kunnen aantonen dat het terecht was dat de verdachte de dreigementen niet serieus nam, aldus Knoester.’

 4. Obama is zelf een gekke eenling…

  In ieder geval heeft hij zich een verrader van de democratische zaak getoond en de mensen die de meeste steun behoeven een rad voor ogen gedraaid en hen vervolgens in de steek gelaten

Reacties zijn gesloten.