Krapuul nieuwe stijl: wanneer?

We hebben aangekondigd dat we gaan stoppen met reacties, in die zin dat reacties voortaan moeten voldoen aan De Standaard, en dan als heusche berichten zullen verschijnen. Target date was woensdag en het is nu donderdag, dus wtf? Welnu, het toeval wil dat ik onlangs ben verhuisd naar een nieuw onderduikadres. Dit keer is het net Berchtesgaden overigens. The Eagle’s Nest. Maar daar was het netwerk dusdanig brak dat ik met mijn desktop geen toegang kon krijgen tot internet. Met de laptop ging het wel maar daar staan mijn files niet op. Maar dat is nu gefikst. Dat betekent dat we dit weekend zullen overgaan naar de nieuwe stijl. Voor reageerders houdt de nieuwe stijl in dat ze minstens 100 woorden, propvol argumenten, met links naar bronnen, en conform de huisregels, moeten verzinnen om een reactie achter te laten, en dat deze reactie op de site zal verschijnen als een heusch artikel. Dit is werkelijk uniek. Ik verheug me er ontzettend op. De target date is nu de nacht van zaterdag op zondag. Zijn jullie net zo blij als ik? Sure!

12 gedachten over “Krapuul nieuwe stijl: wanneer?”

 1. Veel bijdragen hadden volgens mij de laatste tijd al dat karakter: kort en aanhakend bij iets voorafgaands. De meer onnozele reacties skipte ik toch al. Kortom: prima.

 2. ik ben al aan t oefenen. mijn laatste reactie was ruim 80 woorden. nu nog wat bijvoeglijke naamwoorden trainen.
  🙂

 3. Nou ik vind het brilliant – dat niemand eerder daarop gekomen is. Ik beloof iig alvast een reactie. Nou, op wat leuk of positief nieuws dan, ik hoor mezelf niet graag in teveel woorden zeuren.

 4. Vind ik het erg edel dat we in een land dat heden kompleet vergiftigd is door rancune, haat en jaloezie waarbij de xenofobie en discriminatie zeker niet door de Nederlandse Staat gehinderd de hoog toon voeren we voortaan zeer goed op onze woorden gaan letten. Het is een winnaar.

 5. 100 woorden, dat wordt zwoegen, want ik ben het zovaak met jullie eens.

  @nexus, Nou Laurent, wat ik je bromde 2 maanden geleden.

 6. Ik kan kort zijn.

  Rechts is en blijft de dode tak aan de boom der evolutie. En die natuurwet staat nog steeds. Kan ook niet anders iedereen die geschiedenis ECHT bestudeerd en de zaken die nu aan de gang zijn beziet met de feiten in de hand.

  Elke dag weer. Ieder uur weer. Rechtse wandaden world wide.

  Heeft u al gegraaid, gemoord of het milieu op zeer grote schaal verkloot ?

  Waar is onze Gandhi ? Rug recht, principes en geweldloos een rechts regime omverwerpend. Gaan we het mee maken ? Of komen er nog meer Wilders of IS clubs ?

  Rechts tuig moet een paar dingen onthouden.

  Recht op scholing
  Strafrecht
  Stemrecht (wat dat nu ook wezen mag)
  Milieu > Economie
  CAO’s
  Arbeidsdienst
  40 urige werkweken
  WWB, WW zeker als je er niks aan kan doen.
  Door multiculti is NL zo rijk en divers. Chinees gehaald ? Wiskunde geleerd ?
  VOC is zaaien nu shit oogsten dus niet janken.

  kortom mijn stelling klopt. ALTIJD.

  Suc6 met deze nieuwe standaard! Gaat goed komen.

 7. Is het niet mogelijk de reactiemogelijkheid onder berichten dusdanig te bewerken dat er altijd minimaal 100 woorden geschreven dienen te worden door degene die reageert ?

 8. @ JJB: dat kan wel, maar het gaat er ook om dat artikelen belangrijk zijn voor de relevantie van een site in zoekmachines, en reacties niet.

Reacties zijn gesloten.