Bleker: PVV’ers zijn echt hele leuke mensen–echt briljante inzichten

Bleker laat maar weer eens zien hoe fijn hij zijn brievenbuspisvingerlikvriendjes vindt:

Staatssecretaris Henk Bleker (Economische Zaken, Landbouw en Innovatie) rekent in het VARA-programma Storm op Komst voor eens en voor altijd af met het vooroordeel over ‘foute’ PVV-fractieleden. "Het zijn echt hele leuke relativerende, opgewekte mensen", zei hij tegen schrijver en theatermaakster Sanne Vogel. "Er zijn een paar opvattingen waar ik ook niets van moet hebben, maar voor negentig procent van de andere onderwerpen heb je gewoon met hele nuchtere Nederlanders te maken." (Bleker: PVV’ers zijn echt hele leuke mensen – Joop.nl)

Zo lust ik er nog wel drie. Je hebt bijvoorbeeld heel veel  zware criminelen die voor 99% heel positief en opgewekt in het leven staan. Jammer van dat ene procentje dat ze mensen de hersens in slaan, maar voor 99% echt helemaal niks mis mee.

6 gedachten over “Bleker: PVV’ers zijn echt hele leuke mensen–echt briljante inzichten”

 1. Zo heb je ook echt heel veel leuke, aardige ponyhouders, maar een op de honderd ervan blijkt dan een Henk Bleker te zijn.

 2. Zu zullen er ongetwijfels ook héél sympathieke NSB-ers zijn geweest vroeger. Echte nuchtere wereldmensen.

 3. Uit een recent gesprek: “Mijn criminele overburen, weetjewel die de wietplantage bleken te beheren, zijn eigenlijk een van de meest positieve en aardige mensen dat ik meegemaakt heb. Echt!”

  Het meest leuke van het verhaal van Bleker vind ik de opmerking over “nuchtere Hollanders”. Klopt altijd. Ook tijdens de slavernij.

 4. En het illustreert weer eens dat als we ooit van de PVv afkomen we nog niet van het politieke gespuis af zijn.
  Hoewel, het CDA weet zichzelf ook weer met dit soort uitingen wel de das om te doen. Maar kom maar eens van de VVD af…

 5. Abdul alhazred:
  “Zu zullen er ongetwijfels ook héél sympathieke NSB-ers zijn geweest vroeger. Echte nuchtere wereldmensen.”

  De pest met mensen die sympathiseren met bedenkelijke mensen is dat zij altijd het “positieve” van deze mensen naar boven proberen te halen. Zo zal iemand die sympathie heeft voor nazi’s zeggen dat het mensen met een “groot verantwoordelijkheidsgevoel” en een “sterk ontwikkelde liefde” voor “volk, familie en vaderland”. Staatshoofden die hebben gepleegd hebben weer hun sympathisanten die zullen zeggen dat het “een grote leider is die in een moeilijke tijd orde kon brengen”. Zelfs Marc Dutroux en andere psychopathen heeben hun fanclubs onder de “normale mensen”.

 6. Zat net de docu over Nooddorp-Indianendorp te kijken op youtube..met Tiny en lau onder andere..leuke wijk daar in Overschie gezellig hoor zo duidelijk

Reacties zijn gesloten.