Geduld met VVD’er die iets te goed voor zichzelf zorgt raakt op

Succes is een keuze. Willen is kunnen. Je eigen broek ophouden = belangrijk.

Dat weten VVD’ers.

Zo ook de ex-burgemeester van Schiedam, Wilma Verver.

Wilma werkte dag en nacht aan “een veilige en eerlijke samenleving, waar iedereen die hard werkt de ruimte krijgt om zijn of haar ambities te realiseren” (© VVD)

Nou en die ambities werden wel gerealiseerd hoor.

Haar advocaat eist nu 15 dagen de tijd om te reageren op een onderzoeksrapport over haar integriteit, maar de gemeenteraad heeft daar geen zin an. Verver haalde eerder het nieuws met een ontslag wegens negatieve publiciteit. Dus zoekt ze nu wat extra bekendheid met een kort geding.

Ja die negatieve publiciteit kwam niet aanwaaien maar had iets te maken met machtsmisbruik en vriendjespolitiek. Kijk ze heeft ook al een wikipedia pagina:

Op verschillende manieren heeft Verver misbruik gemaakt van belastinggelden door op onrechtmatige wijze te declareren. Zo had ze een auto met chauffeur terwijl haar reisafstand slechts 8,3 kilometer bedroeg. Vanaf 2008 besteedt ze 2800 euro voor 14 ritjes naar de buurgemeente, waar zij regelmatig moet zijn voor regionaal bestuursoverleg. Met de tram was ze slechts 43,68 euro kwijt geweest. Verver huurde af en toe ook een auto met chauffeur voor bijeenkomsten die grotendeels in de recreatieve sfeer lagen. Zo bezocht zij op 12 maart 2010 in Den haag een voorstelling van het Nederlands Danstheater. Reiskosten: 275 euro. Vijf dagen eerder bezocht Verver de voetbalwedstrijd Sparta-Ajax waarna de voormalige burgermoeder 192,50 declareerde voor het ritje naar het nabij gelegen Kasteel. (wikipedia)

Vier uur Cup a Soup. Dat zouden meer mensen moeten doen.

14 gedachten over “Geduld met VVD’er die iets te goed voor zichzelf zorgt raakt op”

 1. Hebben jullie trouwens ook die briljante advertentie hier rechts? ->

  “hoe krijgen we meer voor elkaar bij de gemeente” en “de kamer van koophandel brengt ondernemers en gemeente bij elkaar”

 2. Ben zeer blij met mijn Firefox + AdBlocker, al mis je natuurlijk wel eens iets. Zo kreeg ik bv. ooit naast een topic dat bestond uit één lange scheldkarbonade op importbruiden drie advertenties waar ik zélf zo’n bruid kon bestellen: twee met allercharmantste hoofddoekdames en één met Hongaarse Oostblokschonen.

  Ergens vermoed ik dat Wilders toen diezelfde advertenties te zien kreeg en in wilde paniek op Hongarije heeft geklikt. :mrgreen:

 3. @10: Keira

  En nu gaat het erom, of ze haar ‘eervol’ ontslag en daaraan gekoppelde centjes mag houden.
  Wat een tuig.

  En een rolletje drop gepikt bij v & d levert je meer straf op. Enfin, zo werkt het systeem blijkbaar.

  Ik word er zo MOE van dat er bijna niets anders meer te lezen valt dan dit soort smerige geldgraaierij.

  Daarom moet natuurlijk ook de linkse pers ingepekeld worden, dan weten we het niet meer en kan dat soort gespuis lekker zijn/haar gang gaan.

 4. als ze iets aan dat gegraai willen doen moeten ze dit soort criminelen bij oneervol ook geen wachtgeld mee geven maar al maak je deur een zooitje van je wachtgeld gaat gewoon door zo kan je natuurlijk maar doen wat je wilt er volgt nooit een straf .dit moet je natuurlijk niet doen in het gewone leven dat word je uitkering meteen stop gezet want dat vind kamp dat het misbruik van belastingsgeld is zodra het iemand van hun eigen soort is word er niks van gezegt rijken mogen stelen zoveel ze willen

 5. Afgekeken van PvDA Limburg. Landelijk is Wouter Bos is er ook mee weggekomen, toch?! en Kok, toch?!

Reacties zijn gesloten.