15 gedachten over “PVV is woest, woedend, nee RAZEND”

 1. *verwacht PVV-wetsvoorstel om Latijn en Hebreeuws tot officiële Nederlandse talen te verheffen want dan preken onze Joods-Christelijke erfgoedbeheerders niet meer in het buitenlands en de rest kun je dan gewoon verbieden*

  (Overigens is discriminatie nog steeds discriminatie als in de praktijk blijkt dat een maatregel maar één specifieke bevolkingsgroep belemmert, ook al wordt die groep niet letterlijk genoemd. Dit is dan ook een van de belangrijkste sta-in-de-wegs voor een verbod op gezichtsbedekkende kleding.)

 2. Zou ik iets aan mijn oren en ogen hebben? Het zit namelijk zo, iedere keer als ik PVV hoor of lees denk ik NSB te horen of te lezen! Zijn er meer mensen met dit euvel?

 3. @5 Waarom is dat jammer? Nederland is een klein flutlandje waar je overal binnen een paar uur kunt komen met de trein. Ikzelf ben Achterhoeker van oorsprong en ben er maar wat trots op dat zo’n goed initiatief uitgerekend daar ingevoerd wordt…

  Waarom heffen we met zijn allen niet eenvoudigweg de PVV op? Het is ruim 10 tegen 1; dat zouden we moeten kunnen winnen, dacht ik zo 😀

  MvG

 4. PVV zeurt weer eens lol of eens ze zeure alleen maar wordt er een beetje moe van lol die gasten zijn echt gek aan het worden klinkt als een goed iniatief om mensen met verschillende geloofovertuigingen Samen Een multireligieuze dienst te houden samen maar jah waar Wilders ze parij bang voor is dat Henk en Ingrid die toevallig langslopen langs deze dienst zien dat het ook zonder problemen samen gaat zou ze steme. Kunnen kosten hè maar denk eerder dat die chick die zeurt der Wilders quoata moet halen 3 x in de maand iets over of met moslims de grond in te boren zeg maar net zoals de politie een bonnen quoata hadden belachelijk PVV partij van vreemdelingen

 5. Is Islam verboden in Nederland?want waarom is de PVV razend,welke misdaad is nu begaan dat zij kwaad MOGEN worden en TERECHT kwaad mogen zijn IVM met een misdaad die als zodanig in de wet bepaalt is??

  Of moet men gewoon een peer of appel in de bek van dat geteisem gegooid worden ofzo met hun wij zijn boos ja ik ook en een boel mensen op jullie vieze pVV schande dat de Nederlandse rijken deze vuilisbak in de regering laten

 6. De PVV maakt zich hoe langer hoe belachelijker. Kennelijk heeft de PVV geen andere eigenschappen te bieden dan boos zijn op iedereen die gelooft in de mens ondanks zijn diversiteit en de mens verdeelt in redelijke mensen en onredelijke en niet in verschillen in ethniciteit, cultuur of religie.
  Ik denk dat als je de twee stokpaardjes van de PVV: inspelen op angstgevoelens en ontevredenheid weghaalt dat de PVV als een pudding op een zomerse dag in elkaar zou zakken.
  Jammer dat we een verraderlijke media hebben, die de PVV weigert wat kritische vragen te stellen en het beeld te schetsen wat ze in werkelijkheid zijn, namelijk malloten die angst en haat zaaien. Net zoals zij destijds met Hans Janmaat hebben gedaan. Terwijl ik achteraf vind dat Hans Janmaat een stuk beschaafder, welbespraakter en stabieler was dan de huidige hooligans van de PVV.

 7. Ik denk dat de PVV niet eens meer bewust inspeelt op angstgevoelens. Ze zijn inmiddels net zo Pavloviaans geworden als hun achterban. Als ze ergens een geluid horen dat ook maar enigszins duidt op islam, in welke vervoeging dan ook, springen ze op en beginnen ze te schreeuwen. Andere onderwerpen zijn veel te ingewikkeld: financiën (Henk en Ingrid gaan er fors achteruit), gezondheidszorg, de toestand in de wereld… Liever dan zich nog belachelijker te maken, zwijgen ze over zaken die ze niet kunnen bevatten. En dat is nogal wat.

 8. Ik las de kop en dacht :”Wat nu dan weer. Heeft Abbas een scheet gelaten ofzo en vraagt hij kamervragen over chemische oorlogsvoering? Is Ingrid van de trap gevallen en is hij daarom boos op al die linkse traptreden, de struikel kwam van links? Hebben de “Linksigen” een BBQ georganiseerd en Emil Roemer uitgenodigt, en nu wil hij de subsidie intrekken omdat het vlees van koeien komt wiens boeren subsidie heeft gekregen, en dat mag niet om Roemer uit te nodigen. Hebben ze Halal Druiven in een Wassen sier fruitschaal gevonden van een bejaarden tehuis?”

  DIe man is zo vaak boos om kleine dingen dat het echt onzinnig begint te worden.

 9. Gozer Schreef:

  Jammer dat we een verraderlijke media hebben, die de PVV weigert wat kritische vragen te stellen

  Tja, nu snap ik veel, maar dat journaille van divers pluimage het Wildersfiguur geen lastige vragen durft stellen, nee, dat gaat zelfs mij boven de pet.

 10. @3 Als dat gebeurt dan ook het Gronings, Limburgs een Zeeuws. Ik ga hier geen Limbotjes en Brabotjes plezieren in Groningen. Verdorie het Gronings onder de noemer van het “Plat Dytsch” en “Ost Frys” word bij onze buren als taal gezien, maar in NL maar stug volhouden dat het Nederlands is ;).

  Dat terwijl het Gronings ouder is dan Nederlands en de Vlag die “Friesland” gebruikt afgekeken is van de Ommelanden vlag die ook nog eens een stuk ouder is. Ommelaand heeft Hartjes inplaats van lelybladeren, dezelfde hartjes die je in veel wapens en streek vlaggen in Scandinavische landen tegenkomt. Bijvoorbeeld in het wapen van Denemarken, de strepen staan precies tegenovergesteld, weinig mensen weten dit :). Was wel grappig met die Friesland bank reclame dat geld moest groeien, en ze eigenlijk de Friese vlag in een Ommelaand vlag veranderden zonder dat ze het wisten ;). Hun Eigen vlag was negatief en liet het geld naar beneden gaan en de Ommelaand vlag liet het groeien ;).

  Sorry hehe ik vind NL talen en culturen geinig, de eerste MUlticulti en het bewijs dat we het altijd geweest zijn. :). Van Friesland tot Limburg. Van Groningen tot Zeeland, Nederland is altijd al een kookpot van regionaaltjes geweest.

Reacties zijn gesloten.