Geheime opname oprichtingsvergadering discussiesite kritische CDA’ers

Schokkend nieuws:

Een groep van 20 kritische CDA’ers is een website begonnen die oproept tot meer discussie over de toekomst van het CDA. Betrokkenen bij de site christendemocraat.nl zijn onder meer de oud CDA-Kamerleden Hein Pieper en Jan Schinkelshoek. (Telegraaf.nl [binnenland])

Wij hebben de hand weten te leggen op een geheime opname van de oprichtingsvergadering. Het beeld en geluid is wat troebel, zoals we van het CDA gewend zijn.

12 gedachten over “Geheime opname oprichtingsvergadering discussiesite kritische CDA’ers”

 1. #6 Dark Skywise
  de enige die lacht is wilders en zijn mede lijders.

  slapen in het Hilton, die genieten en lachen zich suf. allemaal betaald door de Nederlanders die een gekkie met mede gekkies die kans gaven.

  wat maakt zo’n youtube uit? kijk eens wat ze binnenhalen? daar gaat het hen om.

  slap youtubje, nix om te lachen

  :-}

 2. Ik vind um helemaal geweldig en fascinerend wat je met dit medium als ook manipulatie kunst kan doen om de 3 hoodrol spelers , protagonist, antigonist en tritagonist als drie eenheid in beeld kan brengen.

  Voor de uitleg haalt men de rol uit de tegen speler , de tritagonist ,bleker , underdog die bemiddelt welke kant , winnaar of verliezer men het beste voor kan gaan.
  Maar omdat hij de harry is zal het publiek voor hem kiezen. .
  Wat ik verder interessant zou vinden om ze als menselijke sjablonen te laten op treden en de gezichten,publiek daarachter karakter na karaktertrek, beleving na belev ing , fits na flits weer geven.
  Maakt niet uit , toppie toppie!

 3. Ik kan het stem Eurlings en geluid zonder beeld nauwelijk nog een keer afspelen zonder in een deuk te liggen-:)

 4. @11

  Siko gezien vanavond? Heb zelf meer dan een jaar op Cuba gezeten cq. vertoefd. Misschien goede migraine pilletjes voor weinig geld ………. Michael Moore schildert het daar wel heel rooskleurig trouwens. Hij moet wel anders begrijpt de Americaanse Henk and Ingrid er niets van ………….

Reacties zijn gesloten.