Vingerafdrukken in paspoort bieden ongekende mogelijkheden voor de totalitaire staat

De infrastructuur ligt klaar voor een totalitaire staat, die oneindig veel meer mogelijkheden heeft dan welke gruwelstaat we ook kennen uit de geschiedenis, aldus het Friesch Dagblad. En dat is een EXTRA reden om niet op Wilders te stemmen;

Staatssecretaris Bijleveld sprak gisteren, bij de inwerkingtreding van de regeling, laatdunkend over de privacy-goeroes die kritiek hebben op de centrale opslag. De zaken zijn goed geregeld, vindt ze. En ja, dat Wilders dingen wil die niet wenselijk zijn, dat is zo. Een reden des te meer, aldus de staatssecretaris, om niet op Wilders te stemmen. (meer)

Ze heeft een punt. Maar op wie moeten we wel stemmen dan? Want bij haar zijn we toch ook niet veilig.

10 gedachten over “Vingerafdrukken in paspoort bieden ongekende mogelijkheden voor de totalitaire staat”

 1. Echte oplossing? Massaal niet gaan stemmen, stoppen met belasting betalen en vooral: alles wat u heeft staan in één keer van de bank halen. Vervolgens breekt de pleuris uit en zie ze dan eens rennen in Den Haag.

 2. Geweldig Sonja, zo ken ik de linkse sloebers weer. Wél overal van meeprofiteren, maar zélf niet meebetalen aan de belasting. In mijn ogen ben je dan een a sociaal wijf. Voila.

 3. Dit soort profiteurs moeten niet op compassie rekenen. Ik heb eeb stinkhekel aan die linkse types die besluiten dat ze geen belasting hoeven te betalen.
  Sociaal doen met andermans geld, Bah.
  Overigens, over manieren gesproken, stel je eens niet zo aan, oud wijf.

 4. Ja, er zit me zeker iets dwars. Namelijk dat ik braaf geacht wordt mijn belastinggeld af te dragen, terwijl linkse sloebers zoals Sonja gewoon vertikken te betalen. Maar wél de socialist uithangen op kosten van een ander. Dat is niet sociaal, dat is a-sociaal.
  Als je het dan zo op fatsoen begrepen hebt, dan kun je dit soort gedrag wel eens aan de kaak stellen.
  Het is namelijk exemplarisch voor de linkse scene.
  En over hysterie gesproken. Je hele leven in het teken stellen van het belasteren van Widers, dat is pas hysterisch.
  Maar toch reageer ik, want ook geestelijk minvermogenden moeten gecorrigeerd worden.

Reacties zijn gesloten.