PVV pisnijdig over verkoopactie bij winkel in Veenendaal

Uit het krapuliteitenalarm; PVV is woeden/ziedend/gramstorig/laaiend etc want er is een winkel gevonden in Veenendaal die tijdens het suikerfeest zoete hapjes uitdeelt. Dit moet natuurlijk KAPOT. Daar komt de PVV om de hoek kijken. De gemeente Veenendaal heeft gereageerd: “dit gaat over een winkel en wij bemoeien ons niet met winkels”. (Veenendaalsekrant.nl)

23 gedachten over “PVV pisnijdig over verkoopactie bij winkel in Veenendaal”

 1. Dus er mag van de PVV geen snoepjes of zoetigheid uitgedeeld worden?is er straf opgelegd?is dit strafbaar volgens de Nederlandse wet dan?

  Dus alle Islamgerelateerde dingen moet uit het land geweerd worden,gedeporteerd ,verbannen,verboden……jammer dat ik geen winkel heb in Veenendaal

 2. Hoelang pikt de Nederlandse bevolking dit nu nog zeg?Hebben we geen Koningin? Is er geen gelijkheid meer?

 3. En je hoort ook geen tegengeluid he? WAAR is iedereen?
  Alleen hier op krapuul is er tegengeluid nergens anders, iedereen leeft in angst

 4. Nou, de gemeente Veenendaal reageert tenminste gezond: volslagen overrulen, die hersenceluitgedaagden van de PVV daar.

 5. Het zou misschien eens interessant/zinvol kunnen zijn, om juist al deze lokale excessen van de PVV eens op een rijtje te zetten. Afzonderlijk lijkt het allemaal wellicht behoorlijk “onbenullig”, maar als je ze allemaal naast elkaar zet, geven ze volgens mij een beangstigend eerlijk beeld van de “ware PVV”.
  😐

 6. MadPride Schreef:

  Het zou misschien eens interessant/zinvol kunnen zijn, om juist al deze lokale excessen van de PVV eens op een rijtje te zetten. Afzonderlijk lijkt het allemaal wellicht behoorlijk “onbenullig”, maar als je ze allemaal naast elkaar zet, geven ze volgens mij een beangstigend eerlijk beeld van de “ware PVV”.

  ja en deze afdrukken op a4 en uitdelen op scholen,markten,brievenbus,zodat iedereen ook kinderen al weten wat er om hen heen speelt en wat een walgelijke gedoogclub het land in een ijzeren neo greep heeft op onze nu nog vrije samenleving heeft.We moeten strijden voor onze vrijheid echte vrijheid geen vrijheid onder mom van haat en pesten NEE we worden door de PVV gevangen gehouden middels censuur,straf,en chantage van onze politici

 7. De PVV heeft het land alleen maar in een gedooggreep omdat de zogenaamd ‘normale’ partijen VVD en CDA dat al schaterlachend toelaten.

 8. moslims betalen toch ook belasting? Of krijgen die korting omdat ze niet meedoen aan de kerstactie?

 9. Er is dus iemand geweest die voor verrader speelt, want hij heeft niks gezegd tegen de winkel zelf noch de gemeente ;). Het is dus een echte NSBer :). De verrader slaapt nooit, en die vragen ook “U verspeelt goodwill bij een groot deel van de bevolking!” en dingen zoals dat… net alsof hun achterban de enige is waarna geluisterd dient te worden.

 10. Willem Schreef:

  Of krijgen die korting omdat ze niet meedoen aan de kerstactie?

  Doen ze vast wel aan mee, net zoals niet-moslims óók korting op kinderkleding krijgen tijdens de Suikerfeest-aktie.

  Is dus gebeurtenis nummer 10647364829576 waarbij iemand iets met “moslims” ziet, heel hard gaat zitten schreeuwen en “per ongeluk” over het hoofd ziet dat het net zo goed voor niet-moslims geldt.

  (En godallemachtig… PVV die gaat zeiken over kinderkleding… 😐 )

 11. Wat ik echt eng vind is dat er kennelijk mensen zijn die bij het zien van zo’n actie woedend of bezorgd raken en PVV tippen. Ik begin me met dag minder prettig te voelen in een maatschappij waar steeds meer van dit soort mensen leven………..

 12. #10@ DarkSkywise:
  “En godallemachtig… PVV die gaat zeiken over kinderkleding”

  Hoho, het is wel 2e hands kleding waarover je spreekt. Misschien is het wel een roomblanke Nederlander geweest, die met bloed, zweet en tranen deze kleren ingedragen heeft. En dan zomaar 2 euro korting geven? Aan een kind die dat verderfelijke ideologie aanhangt?
  Goed dat de PVV opkomt voor ons autochtonen, die elke keer maar weer achtergesteld worden. Bravo Wilders! 🙄

 13. Het woordje ideologie wat eigenlijk wilders inventie is behoort niet toe aan een eeuwenoude wereldreligie..schaamteloze wezens zoals wilders zijn bang voor het hiernamaals,@ Grutte Pier:

 14. Wordt het geen tijd om een strategie te verzinnen die deze pvv de wind uit de zeilen gaat nemen?
  Al deze aandacht door de media, dat gaat toch nergens meer over? Zullen we de media aan gaan vallen met emails ofzo en vragen of ze willen stoppen met die onzin?

  Ik voel mijzelve bijna met de dag ( nog) dommer worden door steeds maar weer op dat geklets van die lui te reageren.
  Laat ze zeuren en zeiken en trollen enzovoorts. Uiteindelijk zullen dan geen ander platform meer hebben om op te schreeuwen dan elkaar, en daar is niks aan. Ze groeien en bloeien bij agressie, dus niet voeden zou ik voorstellen. Ik ga dit egnie nog tien jaar doen hoor..pff..
  Kunnen we niet doorgaan met leven? Met die dingen die er toe doen? Wel met de boodschap dat iedereen veilig bij ons is? Dat we opkomen voor iedereen die last krijgt van deze schreeuwende meute?
  Solidariteits-emails sturen naar die plaatsen die worden aangevallen als deze winkel uit dit artikel? Moeten we ons niet echt gaan beraden op een andere strategie? Want zo groeit het onkruit tegen de klippen op.

 15. @14 Kevin:

  [bang voor het hiernamaals]

  Is dat er dan? Toch niet met maagden en die hele boel, wat mot ik daarmee??? Het angstzweet breekt me nu al uit 🙂 Of eeuwig naast got op een gouden stoel zitten?
  Geef mij dan maar liever de hel.

  Aum mani padme hum 😯

 16. #16@ LeRoiDanse:
  De tijd voor een cordon sanitaire is wel voorbij dankzij gedoog wordende partners Rutte en Verhagen. Dan maar zo breed mogelijk uitmeten met wat voor belachelijkheden Wilders aan komt kakken.
  Hoe erg triest ben je wanneer je je druk gaat maken over de prijzen/aanbiedingen van 2e hands kleren uit een kringloopwinkel, alleen omdat dit gebeurd rondom een Islamitische feestdag?!

  Graag vèèèl meer van zulke knettergekke acties van de PVV. En zo veel mogelijk in de publiciteit. 🙂

 17. LeRoiDanse Schreef:

  Ik voel mijzelve bijna met de dag ( nog) dommer worden door steeds maar weer op dat geklets van die lui te reageren.
  Laat ze zeuren en zeiken en trollen enzovoorts. Uiteindelijk zullen dan geen ander platform meer hebben om op te schreeuwen dan elkaar, en daar is niks aan. Ze groeien en bloeien bij agressie, dus niet voeden zou ik voorstellen. Ik ga dit egnie nog tien jaar doen hoor..pff..

  Ja, je haalt me de woorden uit de mond Roi. De trollen hebben nu Krapuul ontdekt en roundup helpt ook al niet meer. Dat pvv-snot doet iemands IQ haast sluipenderwijs een paar punten terug zetten omdat een weldenkend mens de neiging krijgt zich aan te moeten passen aan georganiseerde en gemotiveerde domheid waar ook de media aan meewerken.

  Toch moet die sekte van anderhalf miljoen misleide schreeuwers makkelijk buiten spel te zetten zijn door de weldenkende meerderheid in dit land. Er ligt naar mijn idee een taak bij de VPRO als omroep,
  `de Groene’ als een nieuw soort verzetsblad, verder moet `de Waarheid’ maar weer worden uitgegeven als dagblad. http://www.dewaarheid.nu/
  Als tegengeluid tegen oprukkende populistische verdwazing.

 18. Als de zoete hapjes in “d’een of d’andere hoek” gegooid waren had de PVV er zeker geen bezwaar tegen.

 19. LeRoiDanse Schreef:

  Al deze aandacht door de media, dat gaat toch nergens meer over? Zullen we de media aan gaan vallen met emails ofzo en vragen of ze willen stoppen met die onzin?

  Da’s goed maar advies: begin niet bij ons.

 20. Kevin Schreef:

  MadPride Schreef:
  ja en deze afdrukken op a4 en uitdelen op scholen,markten,brievenbus,zodat iedereen ook kinderen al weten wat er om hen heen speelt .

  Prima idee! Ik ben de afwachtende houding van het fatsoenlijke deel van Nederland een beetje zat aan het worden. Ik sluit me graag aan bij een zinvolle actie

 21. “Realiseert u zich dat u hiermee bij een deel van de bevolking de goodwill verspeelt die noodzakelijk is om een kringloopwinkel goed te kunnen laten functioneren?”

  En beseft de heer Dercksen wel dat hij met deze actie de goodwill van een niet onaanzienlijk deel van de klandizie van de kringloopwinkel verspeelt?

Reacties zijn gesloten.