Zandzakken voor de deur

Berg je voor de tsunami asielzoekers uit Arabische landen want die beslaat wel, hou je vast, a whopping 1 asielzoeker per dag. De vraag is hoe wij deze schier eindeloze stroom van gelukszoekers nog kunnen verwerken. De meeste gelukszoekers komen trouwens uit het door de NATO platgebombardeerde Libië daar is iets minder geluk te zoeken dan hier zeg maar. Voor mensen die denken dat dit cijfer iets te maken heeft met de onfrisse bruine wind die afgelopen jaar in Den Haag is gaan stinken, succes met duiden; Rutte 1 heeft aan de asielwetten geen reet veranderd en het ANP berichtje bevat zoals gewoonlijk 0 informatie.

Voor mensen die willen weten wat dit alles voor invloed gaat hebben op “Eurabië” zie bijgaande infographic:

Afbeelding gejat van weblog sargasso

8 gedachten over “Zandzakken voor de deur”

 1. Nog een andere link,volgens de Pvv hebben wij deze daling aan hen te danken…Als je effe wisselt naar Syrie dan krijg je andere cijfers hoor…lees hieronder
  StOpLiNkScH Marcel
  Slechts 5 asielaanvragen vanuit Marokko in Nederland dit jaar: appsso.eurostat.ec.europa.eu/nui/submitView… #PVV geluid klinkt door in de wereld!

 2. Vandaag werd bekend dat er anderhalf á 2 asielzoekers per dag in Nederland aankomen, oftewel 150 per kwartaal, tegen 12400 in heel 2009.
  Je kunt natuurlijk best ontkennen dat veel gelukzoekers geschrokken zijn van Geert Wilders met z’n PVV, maar ’n feit is, dat we nu alleen de echte probleemgevallen binnenkrijgen, wat oorspronkelijk de bedoeling was. Het is wel triest voor ons advocatengilde en de rechters kunnen ook weer eens op vakantie in deze komkommertijd, maar de eerste besparingen dankzij de PVV zijn nu dus al binnen.

 3. @5

  150 per kwartaal in 2011: uit Arabische landen
  12.400 in 2009: uit ALLE landen

  Er is echt nog meer buitenland dan alleen landen waar jij bang voor bent hoor. 😛

 4. @ Elsingh:
  Wel even goed lezen; het betreft 150 asielzoekers over de eerste 4 maanden van 2011 (dat is geen kwartaal). In 2010 waren dit er 180 over de eerste 4 maanden.
  Welke politieke maatregelen hebben we aan de PVV te danken waardoor dit verschil ontstaan is?

 5. Elsingh Schreef:

  oftewel 150 per kwartaal, tegen 12400 in heel 2009.

  Nee.

  In de eerste 4 maanden van 2009 kwamen er 180 mensen binnen uit de arabische landen. Dan staat zelfs in die die flut Telegraaf. Erg ingewikkeld is het allemaal niet hoor lees het eens opnieuw.

  Anyway 180-150 = 30

  30 / 120 dagen = 0,25 asielzoeker per dag minder dan 2009 dus.

  Hoeveel van die asielzoekers weten wie Geert Wilders is? Vast niet meer een een procentje of 20. En dan ben ik nog enorm royaal. Laten we zeggen dat de helft van die 20% heeft besloten om NIET naar NL te komen vanwege de huidige regering in NL.

  In dat geval is het effect van de huidige regering 0,025 asielzoeker per dag.

 6. 0,025 asielzoeker per dag, wiskundig en humaan gezien een te verwaarlozen aantal

  we kunnen dus concluderen dat er, vergeleken met 2009, ‘een te verwaarlozen aantal – vrijwel geen – asielzoekers per dag uit arablanden komen…

  gister vernam ik van een libiër die zo snel mogelijk weer terug wilde naar zijn land
  dat gaat ook meetellen en aantikken
  stel dat er per kwartaal 10 libiërs terug willen, en straks 23 syriërs…
  wanneer komen we in de min?, dat is de vraag

Reacties zijn gesloten.